Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Καθημερινή]: Ακόμη πιο κοντά στο όνειρο η ΑΕΚ
[Η Καθημερινή]: Ακόμη πιο κοντά στο όνειρο η ΑΕΚ

[Η Καθημερινή]: Ακόμη πιο κοντά στο όνειρο η ΑΕΚ

Πριν από μερικές ημέρες, η ΑΕΚ δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν η εικόνα των εργασιών του γηπέδου, σε σχέση με την εικόνα πριν από ακριβώς έναν χρόνο, όταν και τοποθετήθηκε η πρώτη πλάκα, στο δεύτερο υπόγειο του γηπέδου.

Αυτή τη στιγμή, στη Νέα Φιλαδέλφεια υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα και, όπως ανέφερε μηχανικός του έργου, το 75% των εργασιών των σκυροδεμάτων έχει ολοκληρωθεί, γεγονός που σημαίνει ότι τα έργα εξελίσσονται στην ώρα τους. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο project manager του έργου, Δ. Ανδριόπουλος, στόχος της ΑΕΚ είναι να μπει στο καινούργιο γήπεδο στην έναρξη της σεζόν 2020-2021, δηλαδή τη μεθεπόμενη.

Από τα όσα συμπεραίνονται αυτή τη στιγμή, η χωρητικότητα του γηπέδου θα είναι περίπου 32.000 θέσεις και, λόγω του περιορισμένου χώρου, σε συνδυασμό με τα δύο διαζώματα, η ακουστική του θα είναι χαρακτηριστικό της έδρας. Oλες οι θέσεις θα προστατεύονται από τη βροχή, ενώ το σκέπαστρο που ήδη κατασκευάζεται στην Ιταλία θα μεταφερθεί τμηματικά στη χώρα μας σε μερικές εβδομάδες και θα «κρεμαστεί» από τους τέσσερις πυλώνες που βρίσκονται στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου. Oπως μάλιστα αναφέρθηκε από τον υπεύθυνο κατασκευής του γηπέδου, «κάθε μέρα παίζουμε με τα εκατοστά, γιατί τα 29 στρέμματα του οικοπέδου είναι πολύ λίγα για την κατασκευή ενός τέτοιου έργου».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!