Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Αγγιξαν το 1 εκατ. οι προσωποποιημένες κάρτες του ΟΑΣΑ
[Η Καθημερινή]: Αγγιξαν το 1 εκατ. οι προσωποποιημένες κάρτες του ΟΑΣΑ

[Η Καθημερινή]: Αγγιξαν το 1 εκατ. οι προσωποποιημένες κάρτες του ΟΑΣΑ

Το ένα εκατ. προσεγγίζουν πλέον οι προσωποποιημένες κάρτες που έχουν εκδοθεί από τον ΟΑΣΑ, ο οποίος έχει διαθέσει μέχρι σήμερα περισσότερες από 960.000 κάρτες. Ταυτόχρονα έχουν εκδοθεί άλλες 420.000 ανώνυμες κάρτες, με αποτέλεσμα αθροιστικά οι επιβάτες που κινούνται με τη χρήση μαζικών προϊόντων κομίστρου (κάρτες) να ανέρχονται σε 1,38 εκατ. Υστερα από καθυστέρηση πολλών μηνών παρέχεται πλέον η δυνατότητα χρήσης τραπεζικής κάρτας για την έκδοση και επαναφόρτιση εισιτηρίων και στα 298 αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων (ΑΜΕΚ). Την ίδια στιγμή, τα περίπτερα και τα καταστήματα ψιλικών που έχουν εφοδιαστεί με POS για την προμήθεια ηλεκτρονικού εισιτηρίου έχουν ξεπεράσει τα 500. Οι κάτοχοι προσωποποιημένης κάρτας δεν χρειάζεται να μεταβούν πλέον σε εκδοτήριο ή μηχάνημα για την επαναφόρτιση της κάρτας τους. Παρέχεται πλέον η δυνατότητα φόρτισης μέσω κινητού τηλεφώνου για τη διευκόλυνση τους. Ο ΟΑΣΑ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών) συστήνει την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας, επισημαίνοντας για ακόμη μία φορά τα οφέλη και τα προνόμια που απολαμβάνουν οι κάτοχοί της.

Συγκεκριμένα, η κατοχή της κάρτας επιτρέπει την προμήθεια όλων των προϊόντων κομίστρου (π.χ. μηνιαία κάρτα, 10+1, 5+0, κ.τ.λ.) μέσω κινητού τηλεφώνου με τεχνολογία NFC, χωρίς να χρειάζεται η μετάβαση σε εκδοτήρια ή αυτόματα μηχανήματα.

Οι συστηματικοί και όχι μόνο χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα αγοράς και επαναφόρτισης εισιτηρίου με τη χρήση τραπεζικής κάρτας στα αυτόματα μηχανήματα (συνολικά υπάρχουν 298), τα εκδοτήρια και σε ένα από τα 500 περίπτερα ή καταστήματα ψιλικών που εφοδιάστηκαν με POS και είναι συμβεβλημένα με τον ΟΑΣΑ (εξαιρούνται τα κόμιστρα μεγάλης διάρκειας και τα εισιτήρια αεροδρομίου).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!