Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Αύξηση τζίρου και κερδών για τη «Φυσικό Αέριο Αττικής» το α΄ τρίμηνο
[Η Καθημερινή]: Αύξηση τζίρου και κερδών για τη «Φυσικό Αέριο Αττικής» το α΄ τρίμηνο

[Η Καθημερινή]: Αύξηση τζίρου και κερδών για τη «Φυσικό Αέριο Αττικής» το α΄ τρίμηνο

Ρεκόρ επιδόσεων σε τζίρο, καθαρά κέρδη και νέα συμβόλαια κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο του 2019 η «Φυσικό Αέριο Αττικής», η οποία από το 2018 επεκτάθηκε και στην αγορά της προμήθειας ρεύματος.

Δυναμική

Η δυναμική της εταιρείας στο νέο απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς αποτυπώνεται στα αποτελέσματα του α΄ τριμήνου, με τον κύκλο εργασιών να διαμορφώνεται στα 105, 2 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη στα 7 εκατ. ευρώ. Προσέθεσε δε στο δυναμικό της 14.560 νέα συμβόλαια. Το 2018, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας έφθασε στα 163 εκατ. ευρώ, τα καθαρά κέρδη στα 5,2 εκατ. ευρώ και τα νέα συμβόλαια στις 33.000, εξυπηρετώντας πλέον 400.000 νοικοκυριά και περισσότερες από 9.000 επιχειρήσεις και βιομηχανικούς πελάτες.

Οπως τόνισε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Γιάννης Μητρόπουλος, κατά τη χθεσινή παρουσίαση των αποτελεσμάτων στους δημοσιογράφους, η εταιρεία προχώρησε κατά τους τελευταίους 15 μήνες σε ριζικό ανασχηματισμό και μεγέθυνσή της.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ξεκίνησε με 20 άτομα προσωπικό και πλέον απασχολεί εκατοντάδες, με το 93% να είναι νέοι εργαζόμενοι.

Παράλληλα, έχει ανοίξει νέα καταστήματα και νέα γραφεία, διαθέτει 468 σημεία εξυπηρέτησης και προχωράει διαρκώς σε νέες συνεργασίες για να καλύψει μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. «Εχουμε πελάτες σε όλους τους νομούς της Ελλάδας και προσφέρουμε πάνω από 200 προϊόντα.

Εχουμε αλλάξει τα πάντα μέσα σε 15 μήνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!