Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Αυξάνονται και πληθαίνουν τα ΑΤΜ… κρυπτονομισμάτων
[Η Καθημερινή]: Αυξάνονται και πληθαίνουν τα ΑΤΜ… κρυπτονομισμάτων

[Η Καθημερινή]: Αυξάνονται και πληθαίνουν τα ΑΤΜ… κρυπτονομισμάτων

Τα συγκεκριμένα ΑΤΜ δεν βγάζουν χαρτονομίσματα. Ούτε ανήκουν σε κάποια τράπεζα. Παρόλα αυτά σού δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσεις, να πουλήσεις και να μεταφέρεις χρήμα, που θα χρησιμοποιήσεις εύκολα για τις συναλλαγές σου σε καταστήματα κάθε είδους, ακόμη και σε δικηγορικά γραφεία και τουριστικές επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο. Και μάλιστα σαν να βρίσκεσαι και εσύ οπουδήποτε στον κόσμο.

Παρότι πολλοί ΄Ελληνες αγνοούν την ύπαρξή τους κι άλλοι τόσοι διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν, ωστόσο το έδαφος που κερδίζουν σταδιακά και στην Ελλάδα είναι τέτοιο, ώστε ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά στα αμέσως επόμενα χρόνια. Ο λόγος για τα ΑΤΜ, μέσω των οποίων μπορεί κάποιος να αγοράσει και να πουλήσει κρυπτονομίσματα, όπως το bitcoin, το ethereum, το litecoin και το dash. Ψηφιακό χρήμα εκτός τραπεζικού συστήματος δηλαδή.

Συναντήσαμε τον Στέφανο Γκετσόπουλο, συνιδρυτή της Thess Cash Hellas (εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο των κρυπτονομισμάτων στη Βόρεια Ελλάδα ), στον χώρο όπου από τον περασμένο Δεκέμβριο λειτουργεί το ένα και μοναδικό ΑΤΜ κρυπτονομισμάτων στη Θεσσαλονίκη: στην οδό Αναγεννήσεως, κοντά στα δικαστήρια και τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Η εταιρεία, που συνεργάζεται στενά με τη “Bcash Greece”, σχεδιάζει να ανοίξει σύντομα άλλα τρία ΑΤΜ, σε ισάριθμες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Άλλα τρία ΑΤΜ κρυπτονομισμάτων θα λειτουργήσουν στη Β. Ελλάδα τις επόμενες ημέρες”Μέσα στις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσουν τα ΑΤΜ στην Καστοριά και τα Ιωάννινα και μέσα στον Σεπτέμβριο στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο πάντα της συνεργασίας με τη Bcash.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!