Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: 5,9% αύξηση των πωλήσεων καταγράφει η Miele παγκοσμίως
[Η Καθημερινή]: 5,9% αύξηση των πωλήσεων καταγράφει η Miele παγκοσμίως

[Η Καθημερινή]: 5,9% αύξηση των πωλήσεων καταγράφει η Miele παγκοσμίως

Η οικογενειακή επιχείρηση Miele , με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο καταγράφει ένα ακόμα ρεκόρ πωλήσεων. Η κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία premium οικιακών συσκευών έκανε 3,93δις € το οικονομικό έτος 2016-2017 που ολοκληρώθηκε 30 Ιουνίου 2017. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση 218εκ€ ή 5,9%. Οι εντοιχιζόμενες συσκευές και οι ηλεκτρικές σκούπες συνέβαλλαν πάνω από το μέσο όρο στην ανάπτυξη αυτή. Αυτή τη στιγμή η Miele απασχολεί περισσότερους από 19,500 υπαλλήλους ενώ πραγματοποίησε επενδύσεις τη συγκεκριμένη χρονιά ύψους 225εκ€.

Η διοίκηση της εταιρείας ανέφερε ότι η συγκεκριμένη ανάπτυξη κρίνεται «ιδιαίτερα ικανοποιητική» παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν αρκετές αγορές. Παράλληλα, οι τιμές τις εταιρείας έχουν συμπιεστεί σημαντικά σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες λανσάροντας προϊόντα και γκάμες που να έχουν χαμηλότερη τιμή εκκίνησης διατηρώντας πάντα την κορυφαία ποιότητα κατασκευής που καθιστά τη Miele επιτυχημένη και κορυφαία στο είδος της από το ξεκίνημα της ως σήμερα.

Η μεγάλη ανάπτυξη ήρθε από τη Γερμανία, όπου η Miele κατέχει κυρίαρχη θέση στην αγορά ενώ σημαντική ανάπτυξη σημειώθηκε τόσο σε Αμερική, Αυστραλία, Καναδά και Αυστρία. Αξιοσημείωτη είναι η ανάκαμψη που σημειώθηκε σε Ιταλία και Ισπανία αλλά και Μεγάλη Βρετανία. Στην Ελλάδα οι πωλήσεις της εταιρείας διατηρήθηκαν σε σταθερό επίπεδο παρά τις αντίξοες συνθήκες της αγοράς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!