Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: 18ο Capital Link Invest in Greece Forum
[Η Καθημερινή]: 18ο Capital Link Invest in Greece Forum

[Η Καθημερινή]: 18ο Capital Link Invest in Greece Forum

Η σωστή πληροφόρηση των επενδυτικών και επιχειρηματικών κύκλων συντελεί στην αναβάθμιση της εικόνας της Ελλάδος διεθνώς και στην προσέλκυση επενδύσεων που είναι απαραίτητες για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Στα πλαίσια αυτά, το εξαιρετικά σημαντικό για την Ελληνική Οικονομία Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο της Capital Link ανοίγει τις πόρτες του για 18η χρονιά, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης.

Τα Συνέδρια που διοργανώνονται στην Ελλάδα, απευθύνονται κατ εξοχήν και εκ των πραγμάτων σ ένα κοινό Ελλήνων που ήδη έχει μεγάλη και πλήρη ενημέρωση από τα ΜΜΕ. Δεδομένου ότι οι διεθνείς επενδυτές δεν μένουν στην Ελλάδα, όταν θέλει κανείς να παρουσιάσει την Ελλάδα ως πόλο έλξεως επενδύσεων, αυτό πρέπει να γίνει στη χώρα και στη γλώσσα των επενδυτών, εκεί που υπάρχουν τα χρήματα και τα κέντρα λήψεως αποφάσεων. Ενώ υπάρχει πληθώρα Επενδυτικών Συνεδρίων που διοργανώνονται στην Ελλάδα, αντίθετα είναι πολύ λίγα τα Συνέδρια που διοργανώνονται στο εξωτερικό και προβάλλουν την Ελλάδα από την επενδυτική σκοπιά.

Το Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum είναι το μοναδικό υψηλού επιπέδου Διεθνές Ετήσιο Επενδυτικό Συνέδριο για την Ελλάδα που γίνεται εκτός Ελλάδος – στη Νέα Υόρκη – με μια επιτυχημένη προϊστορία 18 ετών, με αδιαμφισβήτητη αναγνώριση, συγκεντρώνοντας την αφρόκρεμα του επιχειρηματικού και επενδυτικού κόσμου και φέρνοντας σ επαφή πλήθος διεθνών επιχειρηματιών, επενδυτών, τραπεζικών στελεχών, τεχνοκρατών και πολιτικών αξιωματούχων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!