Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: 10ο Συνέδριο DIY & Home Improvement: Το καλύτερο που έγινε ποτέ
[Η Καθημερινή]: 10ο Συνέδριο DIY & Home Improvement: Το καλύτερο που έγινε ποτέ

[Η Καθημερινή]: 10ο Συνέδριο DIY & Home Improvement: Το καλύτερο που έγινε ποτέ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα παρουσία στελεχών από το ανώτατο διοικητικό επίπεδο όλων των μεγάλων εταιρειών, πολυπληθών αποστολών απ` όλα τα τμήματα των βασικότερων αλυσίδων λιανικής και με έντονη εκπροσώπηση του παραδοσιακού εμπορίου, διεξήχθη την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, το 10ο Συνέδριο DIY & Home Improvement, στο επιχειρηματικό κέντρο Maroussi Plaza Centre. Η επετειακή, δέκατη διοργάνωση κατάφερε να συγκεντρώσει 210 εκπροσώπους από 70 ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις της αγοράς των εργαλείων, των χρωμάτων και των δομικών υλικών, ενώ εξίσου σημαντική ήταν και η παρουσία μεγάλων και σημαντικών εταιρειών, που βρίσκονται στα όρια του κλάδου, αλλά φυσικά εμπλέκονται στο Home Improvement.
Το σύνθημα του φετινού Συνεδρίου ήταν «Ματιές στο μέλλον» και το γενικότερο συμπέρασμα για την αγορά ήταν θετικό και όλοι οι ομιλητές προέβλεψαν περισσότερη καινοτομία και ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

Η νέα τάξη πραγμάτων στην αγορά

Η πρώτη ενότητα του Συνεδρίου, με τίτλο «Η νέα τάξη πραγμάτων στην αγορά» ήταν αφιερωμένη στη σημερινή εικόνα της αγοράς στην Ελλάδα και το εξωτερικό και την επιρροή της ψηφιακής τεχνολογίας στο ευρύτερο εμπόριο. Στις αλήθειες και τα ψέματα, που κρύβονται πίσω από την έξοδο της χώρας μας από την οικονομική κρίση, αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος και οικονομικός αναλυτής, Χρήστος Κώνστας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!