Κυριακή, 27 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Jenny]: Με τους τοξικούς ανθρώπους τι γίνεται
[Jenny]: Με τους τοξικούς ανθρώπους τι γίνεται

[Jenny]: Με τους τοξικούς ανθρώπους τι γίνεται

Σίγουρα έχεις συναναστραφεί με αρκετούς ανθρώπους στη ζωή σου και ίσως έχεις διαπιστώσει πως δεν είναι όλοι τους όμοιοι. Ο καθένας από αυτούς είχε, έχει και πολύ πιθανόν να συνεχίσει να έχει κάποιες διαφορετικές ιδιότητες από τους υπόλοιπους. Οι τοξικές ιδιότητες μερικών ανθρώπων είναι αυτές που πολύ πιθανόν κάποιες φορές να ευθύνονται έμμεσα για την αρνητική ή την κατατονική σου διάθεση.

Οι λεγόμενοι τοξικοί άνθρωποι συνυπάρχουν με εμάς και βρίσκονται παντού γύρω μας. Ίσως αυτήν εδώ τη στιγμή να έχεις κάποια υποψία. Είναι αυτό το είδος του ανθρώπου που στο άκουσμα της δικής σου καλημέρας, ένα όμορφο και ηλιόλουστο πρωινό θα βρει την ευκαιρία να σου πει το πόσο άσχημα νιώθει ή το πόσο δύσκολα ξύπνησε. Είναι αυτός που έχει την ικανότητα να σε σχολιάζει αρνητικά λέγοντας πως νοιάζεται για εσένα. Είναι αυτός που συνεχώς εντοπίζει ή δημιουργεί αρνητικά στοιχεία μέσα στην καθημερινότητα και τα εκφράζει στους άλλους σε καθιερωμένη βάση χωρίς να προσπαθεί να τα αλλάξει ή να τα βελτιώσει έστω και στο ελάχιστο.

Διαβάστε εδώ: Η δύναμη της μητρικής αγάπης

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν έχουν την τάση να μεταδίδουν έμμεσα την τοξικότητα τους στου άλλους ανθρώπους. Για δες πόσο όμορφα ξεκινάει η μέρα σου με μια όμορφη απλή καλημέρα από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: JENNY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!