Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 17 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 0 kmh
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Jenny]: Τι σημαίνει αν δείτε ότι κάνετε σεξ στο όνειρό σας
[Jenny]: Τι σημαίνει αν δείτε ότι κάνετε σεξ στο όνειρό σας

[Jenny]: Τι σημαίνει αν δείτε ότι κάνετε σεξ στο όνειρό σας

Όταν ακούτε τη λέξη ονειρώξεις συνήθως σκέφτεστε τους άντρες, όμως συμβαίνουν και στις γυναίκες και είναι πιο συχνές από ό,τι πιστεύουμε.

Και ενώ το να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό φαντάζει δύσκολο, από την άλλη μεριά όταν βλέπετε ότι κάνετε σεξ στον ύπνο σας μπορείτε να φτάσετε πιο εύκολα από ότι όταν είστε ξύπνιες. Πώς όμως συμβαίνει αυτό; Ενώ βλέπετε σέξι όνειρα ο εγκέφαλος στέλνει μηνύματα στο σώμα με αποτέλεσμα ο κόλπος να συστέλλεται και τελικά να φτάνετε σε οργασμό. Επίσης το πιο πιθανό είναι ότι όταν έχετε οργασμό στον ύπνο σας θα ξυπνήσετε και οι ορμόνες σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε εδώ: Όλα όσα δεν τολμούν να πουν οι άντρες στις γυναίκες τους

Μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι οι νέοι άντρες έχουν μόνο εννιά φορές το χρόνο ονειρώξεις ενώ πολλοί από αυτούς μπορεί να μην έχουν και καθόλου. Όσοι όμως βλέπουν συχνά όνειρα σεξουαλικού περιεχομένου μια θεωρία πιστεύει ότι προέρχονται από την αύξηση της ντοπαμίνης, η οποία δρα στο κέντρο ανταμοιβής του εγκεφάλου και ελέγχει τις ερωτικές επιθυμίες.

Κατά πόσο όμως οι ονειρώξεις αντικατοπτρίζουν τις αληθινές μας επιθυμίες; Συνήθως ονειρευόμαστε ότι κάνουμε σεξ με κάποιον που δεν θα προσεγγίζαμε ποτέ με αυτό τον τρόπο και αυτό γιατί τα τι σεξ σε ένα όνειρο είναι πιο πολύ ψυχολογική ένωση παρά σωματική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: JENNY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!