Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Jenny]: Γιατί τα παντρεμένα ζευγάρια έχουν σταματήσει να δίνουν γαλλικά φιλιά
[Jenny]: Γιατί τα παντρεμένα ζευγάρια έχουν σταματήσει να δίνουν γαλλικά φιλιά

[Jenny]: Γιατί τα παντρεμένα ζευγάρια έχουν σταματήσει να δίνουν γαλλικά φιλιά

Το φιλί είναι συναρπαστικό και αισθησιακό. Σας διεγείρει και όσο πιο έντονο είναι τόσο κάνει την καρδιά σας να χτυπάει γρήγορα και δυνατά.

Τι κάνει όμως το γαλλικό φιλί τόσο διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο φιλί; Η απάντηση είναι πολλή απλή: το γαλλικό φιλί είναι το πιο ερωτικό και αυτό που θα ανεβάσει τη λίμπιντο. Έχετε όμως αναρωτηθεί γιατί τα παντρεμένα ζευγάρια σταματάνε να δίνουν τέτοιου είδους φιλιά;

Το γαλλικό φιλί θέλει να έχετε χρόνο και όρεξη και τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια δεν διαθέτουν τίποτα από τα δυο. Ο χρόνος είναι ανύπαρκτος. Ακόμη και όταν προγραμματίζετε ένα Σαββατοκύριακο μακριά από τα παιδιά, το πρώτο που σας περνάει από το μυαλό είναι να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω.

Διαβάστε εδώ: Αυτά τα ζώδια είναι καλύτερα να είναι φίλοι παρά εραστές

Πλέον δεν είναι απαραίτητο. Στην αρχή μιας σχέσης το ζευγάρι θέλει να εκφράσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες μέσω της φυσική επαφής όπως το γαλλικό φιλί. Όταν όμως παντρευτείτε γνωρίζετε καλύτερα το σύντροφό σας και πλέον το γαλλικό φιλί δεν είναι πλέον απαραίτητο.

Απαιτεί ενέργεια. Το σωστό γαλλικό φιλί θέλει ενέργεια και τα παντρεμένα ζευγάρια την έχουν σπαταλήσει όλη για να ανταπεξέλθουν στις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Η αγάπη αλλάζει. Μετά από κάποια χρόνια το πάθος μειώνεται και έρχεται η αγάπη, η οποία εκδηλώνεται μέσα από τις πράξεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: JENNY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!