Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 5 kmh
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Jenny]: Γιατί είναι καλό να βλέπετε ερωτικές ταινίες με τον σύντροφό σας
[Jenny]: Γιατί είναι καλό να βλέπετε ερωτικές ταινίες με τον σύντροφό σας

[Jenny]: Γιατί είναι καλό να βλέπετε ερωτικές ταινίες με τον σύντροφό σας

Στο άκουσμα των ερωτικών ταινιών οι γυναίκες συνήθως κάνουν ένα μορφασμό ενόχλησης, ενώ οι άντρες ενθουσιάζονται. Παρόλα αυτά οι ταινίες αισθησιακού περιεχομένου είναι το αλατοπίπερο σε μια σχέση, βελτιώνοντας τη φαντασία του ζευγαριού.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί πιστεύουν ότι οι ερωτικές ταινίες δεν κάνουν καλό στη σχέση, στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο. Σύμφωνα με μια μελέτη στο περιοδικό Current Sexual Health Reports οι αισθησιακές ταινίες δεν είναι καθόλου εθιστικές, αντ αυτού όσοι άντρες τις παρακολουθούν αναφέρουν υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης στη σεξουαλική τους ζωή. Επίσης οι αισθησιακές ταινίες είναι ένας ασφαλής τρόπος για να εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητά σας και να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Παρόλα αυτά παραμένει ένα ευαίσθητο θέμα. Και επειδή το τελευταίο που θέλετε είναι να κάνετε το σύντροφό σας να νιώσει προσβεβλημένος και ανεπαρκής, σας δίνουμε μερικές ιδέες για το πώς θα του το αποκαλύψετε.

Προετοιμάστε το έδαφος

Πριν βάλετε την ταινία, κάντε μια συζήτηση για το τι θα επακολουθήσει. Εκείνος θέλει να δει μια περιπέτεια, ενώ εσείς έχετε άλλα σχέδια στο μυαλό σας, πιο πικάντικα. Θα πρέπει λοιπόν να τον έχετε προετοιμάσει, ώστε να σιγουρευτείτε ότι δεν είναι τελείως αρνητικός στην ιδέα. Είναι σημαντικό να καταλάβει ότι όλο αυτό που έχετε οργανώσει, δεν αφορά την επίδοση του στο κρεβάτι και ότι απλά θέλετε να πειραματιστείτε μαζί του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: JENNY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!