Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Jenny]: Επιλέξτε μια κουκουβάγια και μάθετε τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σας
[Jenny]: Επιλέξτε μια κουκουβάγια και μάθετε τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σας

[Jenny]: Επιλέξτε μια κουκουβάγια και μάθετε τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σας

Πόσο καλά γνωρίζετε τον εαυτό σας; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μάθετε τη προσωπικότητά σας και τους κρυμμένους σας φόβους. Ένας από αυτούς είναι και το παρακάτω κουίζ, το οποίο αποτελείται από 4 χρωματιστές κουκουβάγιες. Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε μια κουκουβάγια και να δείτε τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σας.

Πράσινη κουκουβάγια

Εάν επιλέξετε τη συγκεκριμένη κουκουβάγια θέλετε να μαθαίνετε καινούρια πράγματα και να εμπλουτίζετε τις γνώσεις σας. Από την άλλη μεριά όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να το παρακάνετε και να σπαταλάτε την ενέργειά σας σε ασήμαντες ερωτήσεις.

Διαβάστε εδώ: Πώς θα διώξετε τη μονοτονία από τη ζωή σας

Μπλε κουκουβάγια

Αν επιλέξετε τη μπλε κουκουβάγια σημαίνει πως έχετε πολύ άγχος και ότι φοβάστε να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα. Είναι όμως καιρός να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να πάρετε μερικά ρίσκα.

Μωβ κουκουβάγια

Η μωβ κουκουβάγια συμβολίζει την αφέλεια. Ενώ έχετε την επιθυμία να κατακτήσετε νέους ορίζοντες, υπάρχουν στιγμές που είστε πολύ αφελείς. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να σας αποτρέψει από την επίτευξη των στόχων σας. Επικεντρωθείτε στα πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς και θα καταφέρετε να εκπληρώσετε όλα όσα επιθυμείτε.

Πορτοκαλί κουκουβάγια

Εάν επιλέξετε την πορτοκαλί κουκουβάγια τότε σας χαρακτηρίζει η ευγένεια και είστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσετε τους γύρω σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: JENNY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!