Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Τίτλοι τέλους για την Mercedes X Class
[In2life]: Τίτλοι τέλους για την Mercedes X Class

[In2life]: Τίτλοι τέλους για την Mercedes X Class

Η Mercedes X Class δεν κατάφερε να προσελκύσει μεγάλο αριθμό υποψήφιων αγοραστών και αποσύρεται.

Ένα ακόμη φιλόδοξο πρόγραμμα της Mercedes, αποσύρεται λόγω των μειωμένων κερδών που εμφανίζει η πολυτελής γερμανική μάρκα. Όπως αναφέρει το Automotive News Europe, η Mercedes προσανατολίζεται στη διακοπή της παραγωγής του πρώτου της μοντέλου στη κατηγορία των pickup. Πρόκειται για την Mercedes X Class, η οποία δεν κατάφερε να προσελκύσει μεγάλο αριθμό υποψήφιων αγοραστών.
Η γερμανική μάρκα αλλάζει τον προγραμματισμό της και την σύνθεση της γκάμας της, μετά τις αρνητικές προβλέψεις για την διαμόρφωση των οικονομικών της στοιχείων. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι την ίδια τύχη θα έχουν και άλλα μοντέλα τα οποία δεν συγκεντρώνουν υψηλές πωλήσεις. Επανεξετάζεται η παραγωγή των κουπέ και κάμπριο ενώ αναμένεται να μειωθεί δραστικά και η παρουσία ειδικών εκδόσεων με χαμηλές παγκόσμιες πωλήσεις.
Η Mercedes, λάνσαρε την X Class, το 2017, στοχεύοντας να αποσπάσει σημαντικό ποσοστό από την αναπτυσσόμενη αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, που προτιμούν κυρίως οι οδηγοί οι οποίοι θέλουν ένα αυτοκίνητο με διπλή προσωπικότητα και πολλές δυνατότητες κίνησης ακόμη και στο σκληρό off road.

Όμως, η προσπάθεια της, δεν ήταν επιτυχημένη. Μόνο 16.700 Mercedes X Class, πουλήθηκαν πέρυσι στην Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νότια Αφρική. Οι ΗΠΑ, όπου η ζήτηση είναι κυρίως για pickups πλήρους μεγέθους, αποκλείστηκε ως αγορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!