Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: The Accountant: Η επιστροφή του Μπεν Άφλεκ
[In2life]: The Accountant: Η επιστροφή του Μπεν Άφλεκ

[In2life]: The Accountant: Η επιστροφή του Μπεν Άφλεκ

Ο Μπεν Άφλεκ υποδύεται τον αυτιστικό λογιστή που αναλαμβάνει δουλειές της μαφίας, σε μια ταινία δράσης που βλέπεται ευχάριστα.

του Λουκά Τσουκνίδα
Ίσως, εκ πρώτης όψεως, ο αυτισμός να μη μοιάζει σαν μία καλή αφορμή για ταινία δράσης, το Χόλιγουντ, όμως, δε σταμάτησε ποτέ μπροστά σε τέτοιες προφανείς εντυπώσεις. Συνεπώς, για τον Γκάβιν Ο’ Κόνορ και τον σεναριογράφο του Μπιλ Ντιμπούκ, το “The Accountant” ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ν’ ακονίσουν τις αφηγηματικές τους ικανότητες παντρεύοντας το παρωχημένο με το πρωτότυπο. Αν και βλέπεται ευχάριστα, το αποτέλεσμα είναι ελαφρώς ανισόρροπο, με την καλοστημένη δράση και τον εξαιρετικό Μπεν Άφλεκ να αντισταθμίζουν, απλώς, τα σεναριακά άλματα και την αδυναμία της πλοκής να εκμεταλλευτεί επαρκώς όλους τους χαρακτήρες.
Η υπόθεση
Ένας λογιστής σε κάποια εσχατιά του Ιλινόις, φαίνεται ότι αναλαμβάνει πολύ μεγαλύτερες και πιο σκιώδεις δουλειές απ’ τις υπηρεσίες που παρέχει στους αγρότες της περιοχής του. Με το Υπουργείο στο κατόπι του, ο Κρίστιαν Γουλφ καταφτάνει σε μία μεγάλη εταιρεία προσθετικών μελών με αποστολή να βρει την αιτία πίσω απ’ το έλειμμα που ανακάλυψε μία υπάλληλος του λογιστηρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!