Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Ο σωστός τρόπος να φλερτάρεις μία γυναίκα
[In2life]: Ο σωστός τρόπος να φλερτάρεις μία γυναίκα

[In2life]: Ο σωστός τρόπος να φλερτάρεις μία γυναίκα

Οι άνθρωποι διαφέρουν και πάντα θα υπάρχουν οι εξαιρέσεις στον κανόνα. Από την άλλη, ένας μπούσουλας πάντα χρειάζεται.

Δυσκολεύεσαι να φλερτάρεις μία γυναίκα, σε καταλαβαίνουμε. Ίσως έχεις δοκιμάσει να το παίξεις ντροπαλός, απόμακρος, ευαίσθητος, άλφα μέηλ ή να έχεις υιοθετήσει διάφορες περσόνες προσπαθώντας να προσαρμοστείς στα γούστα της. Το βασικό (και κλισέ) που θα σου πούμε είναι να είσαι ο εαυτός σου και να δοκιμάσεις αυτά τα τρικ.
Γύρνα το παιχνίδι
Η αλήθεια είναι ότι αυτό που συνηθίζεται στο φλερτ είναι ο άντρας να προσπαθεί να πείσει την γυναίκα ότι είναι άξιος της προσοχής της.
Χαζομάρες. Είναι δουλειά και των δύο να αποδείξουν ότι αξίζει να γνωριστούν μεταξύ τους. Οπότε, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αντιστρέψεις τα δεδομένα και να «πουλήσεις» τον εαυτό σου. Είσαι και εσύ τρόπαιο και η κοπέλα που φλερτάρεις οφείλει κι εκείνη με τη σειρά της να κερδίσει.
Πώς θα το κάνεις: είναι σημαντικό να της «πετάξεις το μπαλάκι». Αφού παρουσιάσεις εσύ τον εαυτό σου, άρχισε να προετοιμάζεις τη συζήτηση έτσι ώστε να παρουσιάσει και εκείνη τον δικό της. Πες τι εκτιμάς εσύ σε μία γυναίκα και παρατήρησε αν θα προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων· αν θα προσπαθήσει δηλαδή να σε πείσει ότι την περιγράφουν αυτά τα χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!