Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Skoda Superb iV: Υβριδική λιμουζίνα
[In2life]: Skoda Superb iV: Υβριδική λιμουζίνα

[In2life]: Skoda Superb iV: Υβριδική λιμουζίνα

Το νέο Skoda Superb την είδε… υβριδικό κι εμείς το οδηγήσαμε στους δρόμους της Σλοβακίας.

Αποστολή στη Σλοβακία
Το μεγάλο ταξίδι που ονειρευόμαστε απαιτεί ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο με άνετους χώρους, υψηλή αυτονομία και χαμηλή κατανάλωση. Στη λίστα των μοντέλων που καλύπτουν τις μεταφορικές ανάγκες μιας οικογένειας και αξιοποιούν τις τάσεις της εποχής, εξέχουσα θέση καταλαμβάνει η λιμουζίνα της Skoda. Ένα μοντέλο που σχεδιάσθηκε και εξελίχθηκε σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του γκρουπ VW, ενώ πλέον έχει και το πρόσθετο πλεονέκτημα της υβριδικής τεχνολογίας.
Στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας η Skoda παρουσίασε το ανανεωμένο Skoda Superb, στην έκδοση iV Hybrid plug-in. Το πρώτο της υβριδικό μοντέλο έχει ότι ζητήσει ο απαιτητικός οδηγός που αναζητά ένα αυτοκίνητο μεγάλων αποστάσεων και υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους τομείς.

Εξοπλίζεται με έναν κινητήρα βενζίνης 1.4 TSI και έναν ηλεκτροκινητήρα, συνδυασμένης απόδοσης 218 ίππων. Η αυτονομία με αποκλειστικά ηλεκτρική ενέργεια φτάνει μέχρι και τα 55 χλμ. σε κύκλο WLTP ενώ η συνολική αυτονομία ανέρχεται σε 850 χλμ.
Ο συνδυασμός ενός αποδοτικού κινητήρα βενζίνης μικρού κυβισμού με έναν ηλεκτροκινητήρα, προσφέρει χαμηλές εκπομπές ρύπων και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Η μπαταρία των 37 Ah έχει αποδιδόμενη ενέργεια 13 kWh, οι εκπομπές CO2 είναι κάτω από τα 40 γραμ./χλμ.
Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί πλήρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιώντας μια στάνταρ πρίζα ή μέσα σε 3 ώρες και 30 λεπτά σε ένα wall-box ισχύος 3,6 kW.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!