Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Ο σύμβουλος του νέου μπαμπά
[In2life]: Ο σύμβουλος του νέου μπαμπά

[In2life]: Ο σύμβουλος του νέου μπαμπά

Η Ford προσφέρει σεμινάρια πατρότητας στους εργαζομένους της για να μοιράζονται τις εμπειρίες και τους φόβους τους.

Η Ford βοηθά τους νέους μπαμπάδες να αντιμετωπίσουν τη μετάβαση στη γονεϊκότητα, η οποία ενδέχεται να οδηγήσει αρκετούς σε κρίσεις μεταγεννητικής κατάθλιψης.
Ανεξάρτητα αν η αιτία είναι η έλλειψη ύπνου, οι ανησυχίες οικονομικής φύσεως ή ακόμα και οι νέες ευθύνες, πολλοί είναι αυτοί που παλεύουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που φέρνει ο ερχομός ενός νέου παιδιού στο σπίτι.
Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής επαγγελματικής υγείας με παροχή ποικίλων υπηρεσιών ψυχικής υγείας, υποστήριξης και εκπαίδευσης στην προσαρμογή και τη διαχείριση του άγχους, η Ford προσφέρει σεμινάρια πατρότητας που δίνουν την ευκαιρία στους εργαζομένους να μοιράζονται τις εμπειρίες και τους φόβους τους καθώς προετοιμάζονται για το ρόλο του γονέα.
Κάτι που ξεκίνησε σαν ένα καθαρά ενημερωτικό σεμινάριο για τις τακτικές των γονέων επεκτείνεται τώρα στις ψυχολογικές επιδράσεις που μπορεί να έχει η μετάβαση στη γονεϊκότητα, στους τρόπους υποστήριξης της συντρόφου και στη δημιουργία ενός οικογενειακού πλέγματος υποστήριξης.
Οι υποψήφιοι μπαμπάδες ενημερώνονται για τη μεταγεννητική κατάθλιψη και για αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης θεμάτων ψυχικής υγείας. Όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές πρώτων βοηθειών ψυχικής υγείας υποστηρίζοντας τους γονείς με τετ α τετ συμβουλευτικές συνεδρίες στις οποίες θα μπορούν να συζητούν τις ανησυχίες και τα άγχη τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!