Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Τα σημάδια που δείχνουν ότι (στο μυαλό του/της) έχετε ήδη σχέση
[In2life]: Τα σημάδια που δείχνουν ότι (στο μυαλό του/της) έχετε ήδη σχέση

[In2life]: Τα σημάδια που δείχνουν ότι (στο μυαλό του/της) έχετε ήδη σχέση

Θέλεις να μάθεις αν το άτομο που τσιλιμπουρδίζεις σε βλέπει σοβαρά; Έχουμε μαζέψει τα σημάδια που το μαρτυρούν.

Τουλάχιστον από μεριά του/ης. Εσύ μπορεί να θέλεις, αλλά μπορεί και να μη θέλεις σχέση. Το θέμα είναι ότι αν το άτομο που σαλιαρίζεις θέλει σχέση, θα κάνει κάτι από αυτά:

Μιλάει πολύ
Όταν ένας άνθρωπος είναι ενθουσιασμένος, μιλάει πολύ. Σου λέει χαρτί και καλαμάρι τα πάντα για τον εαυτό του/ης; Εντάξει, μπορεί απλά να μιλάει πολύ. Αν όμως σου λέει για το παρελθόν του/ης, γι’ αυτά που της/ου αρέσουν και αυτά που αποφεύγει ή για προσωπικά μελλοντικά σχέδια, αυτό είναι ένα σημάδι ότι του/ης αρέσεις αρκετά και θέλει να δει αν ταιριάζετε.
Θυμάται μικρές λεπτομέρειες για εσένα
Θυμάται εκείνη την ιστορία που είπες από το δημοτικό; Θυμάται ποιο είναι το αγαπημένο σου τραγούδι; Θυμάται πώς πίνεις τον καφέ σου; Το να θυμάσαι τόσο μικρές λεπτομέρειες για άλλους ανθρώπους δεν είναι δα και εύκολο πράγμα. Που σημαίνει ότι σε γουστάρει αρκετά. Που σημαίνει ότι σε θέλει για σχέση.
Είναι Άγγλος/ίδα
Αν σου πει ότι θα σε πάρει στις 7 που σχολάει, θα σε πάρει όντως στις 7 που σχολάει. Αν δεν προλάβει να σε πάρει εκείνη την ώρα, θα σου στείλει μήνυμα ότι θα αργήσει λίγο. Γενικά, όσον αφορά τις ώρες και τα κανονίσματα, φέρεται όπως θα φερόταν σε μία συνέντευξη για δουλειά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!