Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Τα σημάδια ότι είσαι σε μια τέλεια σχέση
[In2life]: Τα σημάδια ότι είσαι σε μια τέλεια σχέση

[In2life]: Τα σημάδια ότι είσαι σε μια τέλεια σχέση

Δεν χρειάζεται να σκάνε πυροτεχνήματα κάθε φορά που βρίσκεστε… υπάρχουν και πιο διακριτικοί τρόποι για να καταλάβεις ότι βρίσκεσαι σε μια τέλεια σχέση.

Τι κάνει μια σχέση τέλεια; Είναι οι ώρες που περνάτε μαζί; Είναι οι τέλειες διακοπές και οι πανέμορφες selfie στο Instagram, που κάνουν τους υπόλοιπους να σας ζηλεύουν;
Όχι. Η τέλεια σχέση δεν έχει να κάνει με αυτά. Μπορεί να υπάρχουν, αλλά η αληθινή ομορφιά κρύβεται πίσω από πολύ πιο μικρά – και συνάμα σημαντικά – πράγματα. Σε μια τέλεια σχέση, λοιπόν, υπάρχει…
…ευγένεια
Η ευγένεια είναι πολύ πιο σημαντική απ’ ό,τι πιστεύουμε. Κυρίως επειδή πολλές φορές θεωρούμε μερικά πράγματα δεδομένα, και φτάνουμε στο σημείο να μην λέμε εκείνη την λέξη που κουβαλάει τόσο νόημα: Ευχαριστώ.
…αυθορμητισμός
Όλοι λένε πως, με τον καιρό, τα ζευγάρια χάνουν αυτή την αίσθηση της περιπέτειας. Εμείς, πάλι, θα πούμε ότι αυτό είναι στο χέρι σας. Ακόμα κι αν η καθημερινότητα βάζει τα δυνατά της για να σας κάνει “βαρετό, παντρεμένο ζευγάρι”, μπορείτε να κρατήσετε τον ενθουσιασμό σας ζωντανό.
…γέλιο
Λένε πως τα ζευγάρια που γελούν μαζί, μένουν μαζί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!