Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 15 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: H Seat σέβεται τις απόψεις των υπαλλήλων της
[In2life]: H Seat σέβεται τις απόψεις των υπαλλήλων της

[In2life]: H Seat σέβεται τις απόψεις των υπαλλήλων της

Το πρόγραμμα Ideas for Improvement της Seat ενθαρρύνει τη συμμετοχή των εργαζόμενων στην εξοικονόμηση πόρων και στη βελτίωση διεργασιών.

H Seat, εξοικονομεί 13,8 εκατομμύρια ευρώ χάρη στην καμπάνια Ideas for Improvement.  Η πρωτοβουλία παρέχει στους εργαζόμενους forums κατάθεσης προτάσεων και ιδεών. Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους υποβλήθηκαν 13.693 ιδέες, εκ των οποίων οι μισές έλαβαν χρηματικά έπαθλα επιβράβευσης.
Το πρώτο εξάμηνο του 2017 κατατέθηκαν 6.000 προτάσεις.
Το πρόγραμμα Ideas for Improvement, το οποίο ενθαρρύνει τη συμμετοχή των εργαζόμενων στην εξοικονόμηση πόρων και στη βελτίωση διεργασιών, το προηγούμενο έτος πέτυχε μία πολύ σημαντική εξασφάλιση πόρων για την εταιρεία. Το 2016, η μάρκα κατάφερε να εξοικονομήσει σχεδόν 13,8 εκατομμύρια ευρώ χάρη στις 13.693 συνολικά προτάσεις και ιδέες βελτίωσης που υποβλήθηκαν από τους ίδιους τους υπαλλήλους της.
Οι εργαζόμενοι στην ισπανική μάρκα παρουσίασαν τις προτάσεις τους για βελτίωση των διαδικασιών, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στο όραμα τους για πιο αποτελεσματικότερη λειτουργία της εταιρείας. Σχεδόν οι μισές από τις προτάσεις άξιζαν ένα βραβείο για τη πρωτοτυπία τους, τη δυνατότητα εφαρμογής ή το όφελος για την εταιρεία. Συνολικά, η ισπανική μάρκα έδωσε σαν επιβράβευση περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ συνολικά στους εργαζόμενους για τη συνεισφορά τους με προτάσεις σε δέκα κατηγορίες: Προϊόν, Εγκαταστάσεις, Εργονομία, Ενέργεια, Εξοικονόμηση Πόρων, Ευκολία, Βελτίωση διαδικασίας, Ποιότητα, Περιβάλλον και Καινοτομία.
Μία από τις πιο πρωτότυπες ιδέες θεωρείται το ρομπότ οδήγησης που ελέγχει την κατεύθυνση και την ταχύτητα των αυτοκινήτων στις δοκιμές του συστήματος υποβοήθησης οδηγού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!