Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Η Renault στηρίζει τον Γκόσν
[In2life]: Η Renault στηρίζει τον Γκόσν

[In2life]: Η Renault στηρίζει τον Γκόσν

O Κάρλος Γκόσν θα διατηρήσει τις θέσεις του ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής φίρμας.

Με μια κίνηση που θα καταγραφεί στην ιστορία της αυτοκίνησης, η Renault στηρίζει τον Κάρλος Γκόσν. Ο χαρισματικός μάνατζερ που έσωσε τις μάρκες Renault, Dacia, Nissan και Mitsubishi, από την χρεωκοπία και δημιούργησε τον μεγαλύτερο όμιλο αυτοκινήτων στον κόσμο, θα διατηρήσει τις θέσεις του ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Renault, σύμφωνα με την τελευταία απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Renault Τιερί Μπολορέ, διορίστηκε αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, έχοντας τις ίδιες εξουσίες με τον Γκόσν, αποφάσισε το συμβούλιο. Ο Μπολορέ, 55 ετών, θεωρείται κληρονόμος του Γκόσν στην Renault από τον Φεβρουάριο, όταν προήχθη σε COO.
Ο γαλλόφωνος υπάλληλος από τη Βρετάνη, προσχώρησε στην Renault το 2012 από τον προμηθευτή Faurecia, όπου ανέβηκε στις τάξεις για να γίνει αντιπρόεδρος με αρμοδιότητες στην παγκόσμια βιομηχανία, την ποιότητα και τη συσκευασία. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Michelin, που εργάστηκε εδώ και πολλά χρόνια, ταυτόχρονα με τον Γκοσν, ο οποίος ονόμασε τον Μπολορέ ως «καλό υποψήφιο» για να γίνει CEO της Renault.
Το διοικητικό συμβούλιο της Renault αποφάσισε επίσης να ζητήσει από την Nissan να παράσχει όλες τις πληροφορίες που είχε στην κατοχή της, οι οποίες προέκυψαν από τις εσωτερικές έρευνές της που οδήγησαν στη σύλληψη του Γκόσν για φερόμενες οικονομικές ατασθαλίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!