Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Τα προβλήματα του να έχεις φίλους άντρες
[In2life]: Τα προβλήματα του να έχεις φίλους άντρες

[In2life]: Τα προβλήματα του να έχεις φίλους άντρες

Υπάρχει φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας; Εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχει. Ωστόσο, η γυναίκα που έχει φίλους άνδρες, αντιμετωπίζει και κάποια προβλήματα.

Θυμάσαι εκείνο το κορίτσι στο σχολείο που είχε ενδιαφέροντα παρόμοια με των αγοριών; Ίσως έπαιζε video games με όπλα ή της άρεσε το μπάσκετ. Εκείνη η κοπέλα που την αποκαλούσαν “εύκολη” ή “γκέι” επειδή την έβλεπαν συνέχεια να κάνει παρέα με άτομα του αντίθετου φύλου.
Μήπως αυτή η κοπέλα ήσουν εσύ και μήπως αυτά τα προβλήματα σου θυμίζουν κάτι;
Βρίζεις πολύ: Θα συμφωνήσουμε ότι οι βωμολοχίες δεν είναι προνόμιο μόνο των αντρών, ωστόσο είναι πιο συχνό να ακούς έναν άντρα να βρίζει. Κι αν κάνεις παρέα με τουλάχιστον τρεις-τέσσερις άντρες είσαι εκτεθειμένη σε περισσότερες βρισιές. Ένα σοφό ρητό λέει ότι “αν κοιμηθείς με στραβό, το πρωί θα αλληθωρίζεις”, κι αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει και στη δική σου περίπτωση. Ενώ πολεμάς μέσα σου να μην αποκτήσεις αυτό το αποκρουστικό συνήθειο, δεν το καταφέρνεις. Αργά ή γρήγορα, η λέξη μ****ας, γίνεται η λέξη που χρησιμοποιείς περισσότερο.
Όλοι υποθέτουν ότι είσαι εύκολη: «Για να κάνει παρέα μόνο με άντρες, σημαίνει ότι δεν την κάνουν παρέα γυναίκες, γιατί είναι εξώλης», «Σίγουρα τραβιέται με κάποιον από αυτούς», είναι οι πρώτες σκέψεις οποιουδήποτε ανθρώπου ακούει πως προτιμάς να κάνεις παρέα με άντρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!