Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Πώς να “ξεκλειδώσω” μια γυναίκα
[In2life]: Πώς να “ξεκλειδώσω” μια γυναίκα

[In2life]: Πώς να “ξεκλειδώσω” μια γυναίκα

Αν θες να την κάνεις να σου ανοιχτεί και να νιώσει ότι μπορεί να ξεκινήσει κάτι υπέροχο μαζί σου, αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Την γνώρισες, μιλήσατε, σου έχει πάρει τα μυαλά. Κάτι όμως δεν πάει τόσο καλά… Νιώθεις ότι δεν σε εμπιστεύεται αρκετά, ότι δεν έχεις καταφέρει να την κερδίσεις. Δεν σκοπεύουμε να αναλύσουμε τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Μπορεί να χώρισε πρόσφατα. Μπορεί να είναι γενικά καχύποπτος άνθρωπος. Μπορεί το πρόσωπό σου να μην εμπνέει εμπιστοσύνη. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε πέντε συμβουλές για να καταφέρεις να την κάνεις δική σου.
Και, όχι, καμία από αυτές δεν είναι χειριστική ή ύπουλη. Αν ψάχνεις κάτι τέτοιο, δεν θα το βρεις εδώ, και επίσης θα σου συνιστούσαμε να μιλήσεις με έναν ψυχολόγο.
1. Να τηρείς τον λόγο σου
Υπάρχει κάτι που να εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια από έναν άνθρωπο που τηρεί τις υποσχέσεις του; Εννοούμε ότι αν της έχεις πει πως θα την πάρεις τηλέφωνο, πρέπει να την πάρεις τηλέφωνο. Αν της είπες να βγείτε στις εννιά, θα είσαι εκεί στις εννιά παρά πέντε. Η συνέπεια είναι από τις πιο σημαντικές αρετές που μπορεί να έχει ένας ερωτικός σύντροφος, και λέει πάρα πολλά για τον αληθινό του χαρακτήρα.
2.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!