Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Πώς να καταλάβεις το κέρατο
[In2life]: Πώς να καταλάβεις το κέρατο

[In2life]: Πώς να καταλάβεις το κέρατο

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά έξι ολόκληρα σημάδια σου βρήκαμε για να επιβεβαιώσεις τις υποψίες σου. (Ελπίζουμε να έκανες λάθος.)

Ο φόβος της απιστίας είναι ίσως από τα πιο άσχημα πράγματα που έχει να αντιμετωπίσει ένας άνθρωπος σε σχέση. Τώρα, γιατί να φοβάσαι ότι ο/η σύντροφός σου σε απατάει, αυτό είναι άλλο ζήτημα. Μπορεί να σου έδωσε δικαιώματα. Μπορεί να είσαι ανασφαλής και να προβάλεις την ανασφάλειά σου πάνω στην σχέση σου.
Εμείς θα υποθέσουμε ότι σου έχει δώσει δικαιώματα, και θα σου δείξουμε με ποιους τρόπους μπορείς να καταλάβεις αν όντως κάτι δεν πάει καλά…
Δεν σε πλησιάζει και πολύ
Μήπως η σχέση σας έχει παγώσει τον τελευταίο καιρό; Σου μιλάει όπως παλιότερα; Έχει όρεξη για σεξ; Θα έλεγες πως νιώθεις περισσότερο σαν συγκάτοικός του, και όχι σύντροφος; Αν απάντησες θετικά σε όλα αυτά, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, ακόμα κι αν δεν σχετίζεται με απιστία. Πάντως, αυτό δεν είναι και απόλυτο, καθώς πολλοί άνθρωποι αντιδρούν εντελώς διαφορετικά…
Σου έχει γίνει βδέλλα
Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να καλύψουν τις… βρωμιές τους, ώστε να μην κινήσουν υποψίες, και καταλήγουν να γίνονται ακόμα πιο ύποπτοι. Αν είναι ασυνήθιστα κολλημένος πάνω σου, αν σου θυμίζει τον ενθουσιασμό που είχε τα παλιά τα χρόνια (στις αρχές της σχέσης σας, ντε), τότε αξίζει τουλάχιστον ένα σήκωμα του φρυδιού προς το μέρος του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!