Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Πώς να χωρίσεις έναν απαράδεκτο τύπο
[In2life]: Πώς να χωρίσεις έναν απαράδεκτο τύπο

[In2life]: Πώς να χωρίσεις έναν απαράδεκτο τύπο

Είμαστε υπέρ των πολιτισμένων χωρισμών, στους οποίους αποφεύγονται τα δράματα. Ορισμένοι άνθρωποι όμως δεν αξίζουν τέτοια αντιμετώπιση.

Υπάρχουν κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις όπου ένας αμιγώς πολιτισμένος χωρισμός δεν ενδείκνυται. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να σε απάτησε στο σπίτι σου. Μπορεί να την έπεσε στη μητέρα/πατέρα σου(!). Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συνέβη στη δική σου περίπτωση, αλλά αναφερόμαστε σε κάτι το οποίο δεν συγχωρείται, είναι απαράδεκτο, κοινώς χονδροειδέστατο.
Η εκδίκηση δεν είναι καλό πράγμα. Φέρνει κακό κάρμα στη ζωή σου, κι αν όχι, ο ίδιος δεν νιώθεις όμορφα μετά. Δε νιώθεις την ευχαρίστηση που περίμενες ότι θα έχεις γιατί έπεσες στο επίπεδο του ανθρώπου που θέλησες να πληγώσεις. Κι αν ένιωσες ευχαρίστηση, ήταν στιγμιαίο.
Είναι δύσκολο να επιτύχεις ισορροπία, όσο εύκολο κι αν ακούγεται. Θέλεις και να πάρεις την εκδίκησή σου, θέλεις να μείνεις και στο ύψος σου. Άλλωστε όταν φέρεσαι με αξιοπρέπεια η εκδίκηση είναι πιο ικανοποιητική.
Εξαφανίσου
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να χωρίσεις έναν απαράδεκτο άνθρωπο; Θα αρχίσει να σε παίρνει τηλέφωνο, θα σου στέλνει sms, μηνύματα στο Facebook, στο Instagram, σήματα καπνού, αλλά εσύ είσαι που θα έχεις γίνει καπνός. Γιατί αυτή είναι μία αξιοπρεπής αντιμετώπιση για να χωρίσεις κάποιον που δεν σε σεβάστηκε, να υποκριθείς ότι δεν υπήρξε.
Εξαφανίσου… χαλαρά
Έμαθες αυτό που έμαθες και τώρα θέλεις να χωρίσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!