Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
4 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
3 °C 5 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Οι πιο άβολες προτάσεις γάμου
[In2life]: Οι πιο άβολες προτάσεις γάμου

[In2life]: Οι πιο άβολες προτάσεις γάμου

Η πλειονότητα των ανδρών πιστεύει ότι αρκεί μόνο ένα πράγμα για να απαντήσει καταφατικά η σχέση τους στην πρόταση γάμου: να πέσουν στα γόνατα. Από εκεί και πέρα, το χάος.

Η επιλογή δαχτυλιδιού και πρότασης γάμου μαρτυράει πολλά για μία σχέση. Μία λανθασμένη επιλογή και μπορεί να καταστραφούν όλα. Η λανθασμένη επιλογή προδίδει την έλλειψη επικοινωνίας. Αλλά αυτό είναι κάτι που συγχωρείται, εκείνο που δε συγχωρείται με τίποτα είναι η πρόταση γάμου σε δημόσια θέα. Είναι χειριστικό και αν έχεις ίχνος ανθρωπιάς μέσα σου, λες «ναι» για τα μάτια του κόσμου, σε μία δύσκολη θέση όμως, ήρθες. Αυτά καλό είναι να μη γίνονται.
Θύρα 13
Ξεκινάμε χαλαρά, με ένα βίντεο από το ΟΑΚΑ. Υποθέτουμε ότι για να μπορείς να κάνεις τέτοιο σκηνικό πριν από έναν αγώνα του Παναθηναϊκού, υπάρχει κάποιο επιτελείο, κάποιο γραφείο, που μπορείς να απευθυνθείς. Αυτό το γραφείο λοιπόν, αναλαμβάνει να ενημερώσει την μασκότ, τον υπεύθυνο του ήχου, τον υπεύθυνο εικόνας ώστε να οργανωθεί αυτό που βλέπουμε. Ποιος φωστήρας αποφάσισε να πει σε 8 γυναίκες με φανταχτερά κολλάν να καθίσουν δίπλα από το ζευγάρι την ώρα της πρότασης;
Θύρα 7
Στο δεύτερο βίντεο που εντοπίσαμε η πρόταση να λαμβάνει χώρα στο γήπεδο, δεν έχει πάει κάτι τόσο στραβά. Η κοπέλα που θα δεχτεί την πρόταση σηκώνεται ανήξερη να ρίξει τα σουτάκια της στο καλάθι, προσπερνάει το πανό που γράφει την πρόταση αλλά τελικά η μασκότ του Ολυμπιακού της δείχνει το δρόμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!