Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Ποια μάρκα κάνει τη μεγαλύτερη έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά
[In2life]: Ποια μάρκα κάνει τη μεγαλύτερη έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά

[In2life]: Ποια μάρκα κάνει τη μεγαλύτερη έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά

Η Peugeot καλεί τους κάτοχους των γαλλικών αυτοκινήτων να εκμεταλλευτούν την έκπτωση 30% στα ανταλλακτικά του service.

Η συντήρηση του αυτοκινήτου απασχολεί τους περισσότερους οδηγούς. Εκτός από την επιλογή του κατάλληλου συνεργείου, ο κάτοχος του αυτοκινήτου έχει να αντιμετωπίσει και το τελικό κόστος της δαπάνης.
Οι προτάσεις χαμηλού κόστους που δημιουργήθηκαν λόγω της οικονομικής κρίσης, συχνά κρύβουν παγίδες. Ακόμη και ο έμπειρος οδηγός που γνωρίζει τη λειτουργία των συστημάτων του αυτοκινήτου μπορεί να πέσει θύμα λανθασμένων επιλογών.
Οι εισαγωγείς αυτοκινήτων στη προσπάθεια τους να αυξήσουν τον αριθμό των διελεύσεων στο επίσημο δίκτυο επισκευαστών που διαθέτουν, εκπονούν προγράμματα εκπτώσεων και προσφορών. Η τελευταία απόφαση της Peugeot στον τομέα της συντήρησης του αυτοκινήτου, δείχνει την ευαισθησία της γαλλικής μάρκας και το ενδιαφέρον της για την οδική ασφάλεια.
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, με την βοήθεια του εργοστασίου καθόρισε την μεγαλύτερη έκπτωση στα γνήσια ανταλλακτικά. Ανέρχεται στο 30% και είναι αυτή τη στιγμή η μοναδική πρόταση της αγοράς για γνήσια ανταλλακτικά. Αξίζει να τονισθεί ότι τα γνήσια ανταλλακτικά έχουν σαφώς περισσότερα πλεονεκτήματα καθώς και εργοστασιακή εγγύηση, στοιχεία που απουσιάζουν από τα ιμιτασιόν κάθε βαθμίδας. Στην αγορά διατίθενται ιμιτασιόν ανταλλακτικά διαφόρων βαθμίδων με ανάλογες προδιάγραφες και τιμές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!