Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Πεντάστερη η ασφάλεια του νέου Nissan Juke
[In2life]: Πεντάστερη η ασφάλεια του νέου Nissan Juke

[In2life]: Πεντάστερη η ασφάλεια του νέου Nissan Juke

Το νέο μοντέλο της Nissan αξιολογήθηκε με πέντε αστέρια για το 2019 από το Independent European New Car Assessment Program.

Το ολοκαίνουργιο Nissan Juke, έλαβε την κορυφαία αξιολόγηση πέντε αστέρων για το 2019 από το Independent European New Car Assessment Program (Euro NCAP), με επαίνους για την αντοχή του και την κορυφαία στην κατηγορία του τεχνολογία πρόληψης ατυχημάτων.
Στη προστασία των ενηλίκων επιβατών το νέο μοντέλο βαθμολογήθηκε με 94% και στην προστασία των παιδιών με 85%, τοποθετώντας το ψηλά στην κατηγορία των μικρών SUV, για το 2019.
Αυτό συμβαίνει χάρη στην προηγμένη ενισχυμένη δομή του JUKE, καθώς και στην χρήση χάλυβα εξαιρετικά υψηλής αντοχής σε περιοχές – κλειδιά για τη βελτίωση της ακαμψίας, επιτρέποντας ταυτόχρονα την απορρόφηση και τη διάχυση της δύναμης πρόσκρουσης, πριν φθάσει στην κυψέλη ασφαλείας των επιβατών.
Η προσεκτική χρήση αυτών των ειδικών μετάλλων, επέτρεψε επίσης στη Nissan να βελτιώσει την ορατότητα σε μια περιοχή κρίσιμης σημασίας για την ασφάλεια. Οι κολόνες Α μεταξύ του παρμπρίζ και των πλαισίων των θυρών έχουν γίνει λεπτότερες, αλλά εξακολουθούν να διατηρούν την αντοχή τους, λόγω της στρατηγικής χρήσης χάλυβα εξαιρετικά υψηλής αντοχής. Τη νύχτα, η ορατότητα βελτιώνεται περαιτέρω χάρη στους στάνταρ προβολείς LED, οι οποίοι αυξάνουν το πεδίο ορατότητας στα 10 μέτρα.
Το Nissan Juke, πέτυχε βαθμολογία 81% στους ποδηλάτες και στους πεζούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!