Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]:  Οδηγούμε το Toyota CH-R 1.8 HSD e-CVT
[In2life]:  Οδηγούμε το Toyota CH-R 1.8 HSD e-CVT

[In2life]:  Οδηγούμε το Toyota CH-R 1.8 HSD e-CVT

Το υβριδικό μοντέλο της Toyota ξεχωρίζει για το στιλ και τις επιδόσεις του, οι οποίες είναι… αθόρυβες.

Το πιο όμορφο υβριδικό μοντέλο που κυκλοφορεί στην αγορά είναι το Toyota CH-R 1.8 HSD e-CVT. Το ιαπωνικό αυτοκίνητο, όμως, έχει και αλλά χαρίσματα. Διαθέτει την τελευταία λέξη της υβριδικής τεχνολογίας και παίρνει υψηλή βαθμολογία στους περισσότερους τομείς που εξετάζει προσεκτικά ο υποψήφιος αγοραστής.

Ας ξεκινήσουμε από τη σχεδίαση του αμαξώματος. Αν και πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από το λανσάρισμά του, κάθε φορά που το βλέπουμε στον δρόμο, το θαυμάζουμε. Είναι η καλύτερη σχεδιαστική μελέτη της μάρκας.
Έχουν αποτυπωθεί στη μνήμη μας η κλίση της οροφής, οι έντονες ακμές, οι κρυφές μπετούγιες των πίσω θυρών και το επιθετικό πίσω τμήμα. Όπως διαπιστώσαμε κατά τη διάρκεια της δοκιμής, αρέσει και στους νέους οδηγούς ηλικίας 18 ετών, που μόλις απέκτησαν δίπλωμα.

Eπιδόσεις

Στον δρόμο, κάθε στιγμή, νιώσαμε ότι οδηγούμε ένα εξελιγμένο τεχνολογικά αυτοκίνητο που δίνει νέα διάσταση στην αξιοποίηση της ενέργειας. Μόλις ξεκινήσεις, ενεργοποιείται ο ηλεκτρικός κινητήρας μηδενικών ρύπων. Σχεδόν απόλυτη ησυχία στο σαλόνι.
Όσο προσέχεις τη διαχείριση του γκαζιού, τόσο περισσότερα χιλιόμετρα κάνεις χωρίς να ξοδεύεις καύσιμο. Μόλις τελειώσει η ηλεκτρική ενέργεια, αυτόματα ενεργοποιείται ο βενζινοκινητήρας 1.800 κ.εκ., απόδοσης 122 ίππων. Το επίπεδο θορύβου εξακολουθεί να είναι το χαμηλότερο στην κατηγορία.
Η ισχύς διοχετεύεται στους μπροστινούς τροχούς, μέσω του εξελιγμένου αυτόματου κιβωτίου e-CVT.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!