Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Οδηγούμε το νέο Renault Captur
[In2life]: Οδηγούμε το νέο Renault Captur

[In2life]: Οδηγούμε το νέο Renault Captur

Δοκιμάζουμε το νέο γαλλικό best seller στην κατηγορία των crossover.

Tο νέο Renault Captur, ξεκινά την εμπορική καριέρα του, με τον αέρα του νικητή.
Παίρνει την σκυτάλη από το απερχόμενο μοντέλο που έγραψε θριαμβευτική πορεία στην ευρωπαϊκή αγορά. Είναι πρώτο στη κατηγορία του, με πάνω από 1,5 εκατ. μονάδες, σε 90 χώρες που πωλείται, από την ημέρα που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2013.
Το νέο γαλλικό crossover, που αποτελεί μια παραλλαγή με πολλές ουσιαστικές παρεμβάσεις του νέου Renault Clio, έχει ένα ακόμη καλό οιωνό στη προσπάθεια του να κατακτήσει την κατηγορία του, η διεθνής παρουσίαση του γίνεται αυτές τις ημέρες στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, την Ελλάδα.
Στην Αττική, το γαλλικό αυτοκίνητο κάνει τα πρώτα του χιλιόμετρα στην άσφαλτο. Προσκεκλημένοι της Renault, οδηγήσαμε το αυτοκίνητο με την μοντέρνα σχεδίαση και καταγράφουμε τις εντυπώσεις μας.

Η εξωτερική σχεδίαση δεν έχει σημαντικές διάφορες από το απερχόμενο μοντέλο γιατί οι Γάλλοι, ακολούθησαν την συνταγή της επιτυχίας των Γερμανών κατασκευαστών. Μικρές παρεμβάσεις, σε επιλεγμένα τμήματα, πιο δυναμικά στοιχεία και πινελιές ανανέωσης που προσδίδουν την αίσθηση του καινούργιου, παρατηρήσαμε στο νέο γαλλικό μοντέλο.
Μόλις όμως ανοίξαμε την πόρτα βρεθήκαμε σε ένα μοντέρνο περιβάλλον όπου όλα τα τμήματα είναι καινούργια. Η νέα μελέτη επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και θεωρούμε ότι ουσιαστικά είναι η πιο πλήρης προσπάθεια δημιουργίας ενός μοντέρνου, άνετου και λειτουργικού χώρου στη κατηγορία.
Αποκομίσαμε θετική εντύπωση από τα καθίσματα, τα μαλακά πλαστικά, την καλή προσαρμογή και τον εξοπλισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!