Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Το νέο Renault Megane δείχνει άτρωτο
[In2life]: Το νέο Renault Megane δείχνει άτρωτο

[In2life]: Το νέο Renault Megane δείχνει άτρωτο

Το γαλλικό hatchback υπέστη ολική επαναφορά και λανσάρεται πιο ιδιαίτερο και πιο high-tech από ποτέ.

Η Renault, είναι μια από τις πλέον καινοτομικές ευρωπαϊκές μάρκες. Εκτός από την αναζήτηση νέων συστημάτων που αναβαθμίζουν την οδήγηση παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης και της αναβάθμισης της ασφάλειας.
Η διακεκριμένη γαλλική μάρκα που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Teoren Motors, τώρα διαθέτει την πιο φρέσκια γκάμα μοντέλων. Δίπλα στo καινούργιο Kadjar, στα ανανεωμένα Clio και Clio Sport Tourer, προστέθηκε και η νέα γενιά του Megane.
Στο ολοκαίνουργιο Renault Megane οι αναλογίες είναι πιο ισορροπημένες σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Μεγαλύτερο μήκος 4,35 μ.(+64 χιλ.), χαμηλότερο ύψος 1.44 μ. (+25 χιλ.), φαρδύτερα (τα μεγαλύτερα στην κατηγορία) μετατρόχια εμπρός και πίσω – εμπρός 1.59 μ.(+47 χιλ.) / πίσω 1.58 μ. (+39 χιλ.), μεγαλύτερο μεταξόνιο 2.669 χιλ. (+28 χιλ.), μικρότερος πίσω πρόβολος 771 χιλ. (-21 χιλ.) και γκάμα τροχών με διάμετρο έως 18 ίντσες.
Μπροστά τα LED σχήματος C με τρισδιάστατο εφέ καθορίζουν την φωτεινή υπογραφή. Οι εκδόσεις με φωτιστικά σώματα full LED συνδυάζονται με σύστημα αυτόματης εναλλαγής μεγάλης-μεσαίας σκάλας (τεχνολογία LED Pure Vision).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!