Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Νέο ρεκόρ πωλήσεων για την Hyundai
[In2life]: Νέο ρεκόρ πωλήσεων για την Hyundai

[In2life]: Νέο ρεκόρ πωλήσεων για την Hyundai

Η εταιρεία πέτυχε εξαιρετική επίδοση πωλήσεων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Οι πωλήσεις αυτοκινήτων της Hyundai στην Ευρώπη συνέχισαν να αυξάνονται το πρώτο εξάμηνο του 2017. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA), η εταιρεία πέτυχε εξαιρετική επίδοση πωλήσεων  πραγματοποιώντας 270.921 ταξινομήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017 – μια αύξηση της τάξεως του 3,6% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2016.
Η νέα σειρά μοντέλων, συμπεριλαμβανομένου του νέου Hyundai i30 σε 5-θυρο και Tourer αμάξωμα, συνέβαλε στη σταθερή ανάπτυξη της μάρκας. Η εταιρεία έχει επίσης μεγάλες προσδοκίες για περαιτέρω ανάπτυξη, μετά την παγκόσμια παρουσίαση των i30 N και i30 Fastback.
“Χάρη στην ανανεωμένη γκάμα μοντέλων με επίκεντρο τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, πετύχαμε ένα ακόμη σπουδαίο αποτέλεσμα κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017″, δήλωσε ο κ. Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer της Hyundai MotorEurope. “Η επέκταση ειδικότερα της σειράς i30 θα συνεχίσει να αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τη Hyundai Motor, καθώς στόχος μας είναι να γίνουμε η Νο1 ασιατική μάρκα αυτοκινήτων στην Ευρώπη”.
Σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2016, οι πωλήσεις της Hyundai Motor στην Ευρώπη αυξήθηκαν σταθερά. Η ζήτηση των πελατών για τα αυτοκίνητα Hyundai τονώθηκε αισθητά καθώς η εταιρεία έχει ανανεώσει και επεκτείνει την γκάμα των μοντέλων της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!