Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
7 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 8 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Νέο ρεκόρ κερδών έκανε η Toyota
[In2life]: Νέο ρεκόρ κερδών έκανε η Toyota

[In2life]: Νέο ρεκόρ κερδών έκανε η Toyota

Σημαντική ήταν αύξηση στα κέρδη της Toyota για το τελευταίο τρίμηνο. Δείτε αναλυτικά.

Τα λειτουργικά κέρδη της Toyota αυξήθηκαν κατά 11% το τελευταίο τρίμηνο, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία αξιοποίησε την αυξανόμενη ζήτηση ελαφρών φορτηγών και κατάφερε να μειώσει το κόστος παραγωγής των οχημάτων. Τα λειτουργικά κέρδη αυξήθηκαν στα 579,1 δισ. γιέν (5,09 δισ. δολάρια) στο φετινό δημοσιονομικό τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ το καθαρό κέρδος αυξήθηκε κατά 28% στα 585 δισ. γιέν (5,15 δισ. δολάρια).
Τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 2,3% και διαμορφωθήκαν στα 7,31 τρισεκατομμύρια γιέν (64,3 δισ. δολάρια). Οι παγκόσμιες λιανικές πωλήσεις σημείωσαν άνοδο 1,9%, αγγίζοντας τα 2,68 εκατ. οχήματα την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων της θυγατρικής μικρής αυτοκινητοβιομηχανίας της Daihatsu και της θυγατρικής Hino.
Η Toyota, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα αρνητικά επιτόκια και την αυξανομένη ζήτηση ελαφρών φορτηγών στη μεγαλύτερη αγορά, στις ΗΠΑ.
Στην Ευρώπη, ο όγκος των πωλήσεων αυξήθηκε κατά 4,8% σε 240.000 οχήματα το τρίμηνο. Τα ευρωπαϊκά λειτουργικά κέρδη υπερδιπλασιάστηκαν στα 38,7 δισ. γιέν (340,4 εκατ. δολάρια).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!