Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 17 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Νέο VW Polo: Επίδειξη γερμανικής πιστότητας
[In2life]: Νέο VW Polo: Επίδειξη γερμανικής πιστότητας

[In2life]: Νέο VW Polo: Επίδειξη γερμανικής πιστότητας

Δοκιμάσαμε το γερμανικό supermini στους δρόμους του Αμβούργου και μεταφέρουμε εντυπώσεις.

αποστολή στο Αμβούργο
Αν στην παρέα ξεκινήσει η συζήτηση για τα γερμανικά αυτοκίνητα, όλοι θα συμφωνήσουν ότι πρόκειται για εξαιρετικές κατασκευές. Μπορεί να υπάρχουν ενστάσεις για την εμμονή των Γερμανών σε συγκεκριμένα σχεδιαστικά μοτίβα αλλά ίσως εδώ να κρύβεται το μυστικό τους.
Δημιουργούν νέες γενιές γνωστών μοντέλων που έχουν πραγματικά αξία και δεν παίζουν το χαρτί του εντυπωσιασμού, γιατί απλά δεν το χρειάζονται. Ένα τέτοιο μοντέλο, είναι και το νέο VW Polo, που έκανε την παρθενική του επαφή με τους ειδικευμένους ευρωπαίους δημοσιογράφους στο Αμβούργο, τη γερμανική πόλη που επιλέγουν οι εφοπλιστές της Γερμανίας και άλλων χωρών.
Τα πλεονεκτήματα του νέου VW Polo, δεν μπορείς να τα εντοπίσεις με την πρώτη ματιά. Πρέπει να το οδηγήσεις και να γνωρίζεις την αυτοκίνηση για να νοιώσεις όλα τα μηνύματα που σου στέλνει. Από τα πρώτα μέτρα στην άσφαλτο, σου λέει με τον τρόπο του, ‘’μην ανησυχείς’’. Σε διαβεβαιώνει ότι έχει την ικανότητα να προφυλάξει εσένα και την οικογένεια σου από πολλές κακοτοπιές. Η κατασκευή του είναι άριστη και κάθε τι που φέρει έχει άμεση χρησιμότητα. Δεν περισσεύει ούτε μια βίδα.
Η αίσθηση της σιγουριάς και της ασφάλειας ενισχύεται από το αίσθημα της ευκολίας που εκπέμπει το γερμανικό supermini.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!