Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Νέα εμπειρία με το Renault Kadjar
[In2life]: Νέα εμπειρία με το Renault Kadjar

[In2life]: Νέα εμπειρία με το Renault Kadjar

Η πρώτη ψηφιακή Ambassador στον κόσμο της αυτοκίνησης είναι γεγονός – δείτε το βίντεο.

H Renault, μας καλεί να γνωρίσουμε τη Liv, την πρώτη Virtual Ambassador στον κόσμο του αυτοκινήτου και να ζήσουμε μαζί της μια νέα εμπειρία οδήγησης μέσα στο πολυτελές και προηγμένο SUV Kadjar.
Κάποιοι, θέλουν να ζουν στον ψηφιακό κόσμο. Το Renault Kadjar, είναι το όχημα που σε προσκαλεί να ζήσεις, να εξερευνήσεις, να νιώσεις τον πραγματικό κόσμο.
Ζούμε στο 2020 και όλα γύρω μας είναι ψηφιοποιημένα. Ο καθένας μπορεί να ζήσει μια ψηφιακή εμπειρία ταξιδιού «πετώντας» πάνω από ένα προορισμό στην οθόνη του υπολογιστή του ή «εξερευνώντας» τον με συσκευές VR (εικονικής πραγματικότητας). Πώς θα ήταν άραγε να αντιστρέφαμε την εμπειρία; Τι θα γινόταν αν ένα δημιούργημα του ψηφιακού κόσμου, ήθελε να ζήσει μια εμπειρία του δικού μας, του πραγματικού κόσμου;

Η Renault για άλλη μια φορά καινοτομεί. Γίνεται η πρώτη εταιρεία αυτοκινήτου που δημιούργησε και μας συστήνει τη Liv, την πρώτη Virtual Ambassador ενός μοντέλου της.
Γνωρίστε τη Liv, τη Virtual Ambassador του Renault Kadjar. Φτιαγμένη αποκλειστικά από ψηφιακά pixels, η Liv είναι μια όμορφη, σύγχρονη και δυναμική παρουσία που όμως είναι «εγκλωβισμένη» στον άψυχο, virtual κόσμο της.
Από την άλλη, το Kadjar είναι φτιαγμένο για να χαρίζει εμπειρίες στις καθημερινές μετακινήσεις και τις αποδράσεις αυτού που το οδηγεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!