Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Τι μπορείς να κάνεις αν πονάς στο σεξ;
[In2life]: Τι μπορείς να κάνεις αν πονάς στο σεξ;

[In2life]: Τι μπορείς να κάνεις αν πονάς στο σεξ;

Ο πόνος κατά τη διάρκεια τους σεξ είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε.

Ένα από τα πολλά, πραγματικά πολλά, σενάρια απογοήτευσης κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ο πόνος. Και ναι, κάποιες φορές ο πόνος μπορεί να είναι καλοδεχούμενος, να τον αποζήτησες, άλλες όμως έρχεται απροειδοποίητα, επειδή μετακίνησες το πόδι σου ένα μιλιμέτρ.
Και μετά, άντε πάλι από την αρχή. Δυστυχώς, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθεί.
Ωστόσο, γιατί έρχεται;
Ένας πιθανός λόγος, και ίσως ο πιο συχνός, είναι η έλλειψη φυσικών λιπαντικών υγρών ή κάποια αμυδρά σκισίματα στον κόλπο ή η μυϊκή κούραση της περιοχής -αν έχετε επιδοθεί σε μαραθώνιο, εσύ και το αντικείμενο πόθου σου. Αυτοί είναι οι συνήθεις ύποπτοι και μπορούν αρκετά εύκολα να θεραπευτούν. Όταν όμως η αίσθηση πόνου πολλαπλασιάζεται, ή ακόμη υπάρχει η αίσθηση καψίματος ή επίμονου πόνου, τότε οι λόγοι μπορεί να ποικίλλουν.
Ίσως εάν παραμελήσατε μία ουρολοίμωξη ή μολύνσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με το τοίχωμα του κόλπου και το αιδοίο, τότε είναι πολύ πιθανό να νιώσετε άβολα στο σεξ και πρέπει να το αντιμετωπίσετε το συντομότερο δυνατό. Οι ουρολοιμώξεις είναι πολύ πιθανό να προκληθούν αν ξεχνάτε να ουρήσετε μετά το σεξ.
Άλλες φορές η χρήση διαφορετικών προϊόντων καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή ή λιπαντικών ή, ακόμη χειρότερα, προϊόντων για κολπικές πλύσεις, μπορεί να προκαλέσει κνησμό και πόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!