Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Μήπως είσαι σε σχέση ριμπάουντ;
[In2life]: Μήπως είσαι σε σχέση ριμπάουντ;

[In2life]: Μήπως είσαι σε σχέση ριμπάουντ;

Αν θέλετε να μάθετε τι είναι μία σχέση-ριμπάουντ και κυρίως αν βρίσκεστε σε μία τέτοια, εδώ θα κατατοπιστείτε.

Ορισμένες φορές προκειμένου να ξεπεράσουμε έναν χωρισμό ή μία απόρριψη, καταφεύγουμε στη συμβουλή που οι περισσότεροι φίλοι δίνουν: Ο έρωτας με έρωτα περνάει. Μετά από μία προσωπική ήττα, νιώθεις την ανάγκη να βρεις μία αγκαλιά να κουρνιάσεις και να καλύψεις το κενό της συναισθηματικής θαλπωρής που σου προσέφερε η προηγούμενη σχέση σου. Συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν έχεις καταφέρει ακόμη να ξεπεράσεις την προηγούμενη σχέση σου, εξ ΄άλλου γι’ αυτό κάνεις τη σχέση ριμπάουντ. Το πένθος του χωρισμού απαλύνεται κάπως και όλα κυλάνε πιο εύκολα.
Τι γίνεται όμως όταν βρίσκεσαι εσύ στη θέση αυτού που κάνει σχέση με έναν άνθρωπο που μόλις χώρισε και δεν έχει ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση του; Ίσως αισθάνεσαι άσχημα ή ίσως το έχεις πάρει θερμά και θέλεις να βοηθήσεις αυτό το άτομο. Πώς θα καταλάβεις όμως αν είσαι σε σχέση-ριμπάουντ;
Δεν μπορείς να τον προσεγγίσεις συναισθηματικά
Μοιάζει λίγο μάταιο να προσπαθείς κάθε φορά να κάνεις τον σύντροφό σου να ανοιχτεί. Αυτό πιθανώς συμβαίνει επειδή το άτομο αυτό, είτε συνειδητά είτε όχι, δεν έχει την πρόθεση να κρατήσει αυτή τη σχέση για καιρό. Αν αποσυνθέσεις τη σχέση και σου μείνει το σεξ, οι σειρές και οι πίτσες, τότε ίσως είναι σχέση ριμπάουντ.
Φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για τον/ην πρώην παρά για τη σχέση σας
Έχει συμβεί ποτέ να χαλαρώνετε ή να είστε έξω για ποτό και το μόνο πράγμα για το οποίο συζητάει να είναι η συμπεριφορά του/ης πρώην; Αυτή ίσως να είναι η πιο δυνατή ένδειξη ότι η σχέση σου δεν έχει ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!