Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: Μια συνέντευξη (;) με τη Μαρίζα Ρίζου
[In2life]: Μια συνέντευξη (;) με τη Μαρίζα Ρίζου

[In2life]: Μια συνέντευξη (;) με τη Μαρίζα Ρίζου

Συναντήσαμε τη Μαρίζα Ρίζου και συζητήσαμε μαζί της για την μουσική, τα όνειρα, τις σκέψεις της και τα τραγούδια της.

συνέντευξη στον Παναγιώτη Κωνσταντίνου
Υπάρχουν φορές που παρά την προσπάθεια, αδυνατείς να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψεις έναν άνθρωπο. Είναι το σημείο που πολλοί καταφεύγουν σε ορισμένα “κλισέ”. Θα τα αποφύγω. Για τη Μαρίζα Ρίζου θα χρησιμοποιήσω μια απλή και δημοφιλή έκφραση της εποχής: “Απλά… δεν υπάρχει!”
Πέρα από τις αναμφισβήτητες φωνητικές και μουσικές της ικανότητες, όσοι την έχετε δει σε κάποιο live θα έχετε διαπιστώσει πως εκπέμπει και μια πρωτοφανή ενέργεια πάνω στη σκηνή, που σε κερδίζει άμεσα και σε παρασύρει στους δικούς της ρυθμούς. Κατ΄ ιδίαν τα πράγματα είναι ακόμη “χειρότερα”.
Είπαμε να συναντηθούμε σε ένα καφέ στο Ηράκλειο. Να μιλήσουμε για τις εμφανίσεις της στο Passport (3 και 10 Δεκεμβρίου) και το νέο της δίσκο, τη “Μεγάλη Γιορτή”. Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μόνο ένα απόσπασμα των όσων συζητήσαμε επί περίπου δύο ώρες. Και η συζήτηση έγινε τόσο διασκεδαστική, φιλική και “ζωντανή”, όπως οι εμφανίσεις της επί σκηνής. Ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς φτάσαμε να μιλάμε για μένα, αν συμμετέχω στις δουλειές του σπιτιού, πώς από το οικονομικό βρέθηκα στο χώρο της δημοσιογραφίας και πολλά άλλα. Στο τέλος μου έμεινε μια απορία: “Ποιος είχε κάνει συνέντευξη σε ποιον;”
Όμως τη γύρισα την “παρτίδα”. Έχοντας κρατήσει τα σημεία που διατηρήσαμε – ας πούμε – τους “τύπους” συνεντευκτή και συνεντευξιαζόμενου, σας παρουσιάζω μια συνέντευξη (;) με τη Μαρίζα Ρίζου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!