Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Ο Λούκα ντε Μέο επικρατέστερος για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Renault
[In2life]: Ο Λούκα ντε Μέο επικρατέστερος για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Renault

[In2life]: Ο Λούκα ντε Μέο επικρατέστερος για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Renault

Φήμες θέλουν τον Λούκα ντε Μέο να αναλαμβάνει το τιμόνι της γαλλικής φίρμας.

Ο Λούκα ντε Μέο, φέρεται σαν ο επικρατέστερος για να αναλάβει την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Renault, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Les Echos.
Ο Λούκα ντε Μέο, γεννήθηκε στο Μιλάνο στις 13 Ιουνίου 1967 και ειναι Πρόεδρος της Seat από τον Νοέμβριο του 2015. Είναι επίσης πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Seat Metropolis: Lab Barcelona. Κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μποκόνι, στο Μιλάνο.
Στη διατριβή του, εξέτασε την επιχειρησιακή ηθική και ήταν η πρώτη διατριβή για το θέμα αυτό στην Ιταλία. Το 2017, ονομάστηκε Bocconi Alumnus of the Year, για την προσπάθεια του να αναπτύξει τις πανεπιστημιακές αξίες, τις πρωτοβουλίες, την ακεραιότητα, την ευθύνη και την ανάπτυξη του πλουραλισμού.
Έχει πάνω από είκοσι πέντε χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Renault και ακολουθήσε η πρόσληψη του στην Toyota Europe. Μετά εργάστηκε στον όμιλο Fiat, όπου ήταν Επικεφαλής Επιχειρηματικών Μονάδων Lancia, Fiat και Alfa Romeo. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Abarth και Διευθυντής Marketing του Ομίλου Fiat.
Προσχώρησε στον όμιλο Volkswagen το 2009, ως διευθυντής μάρκετινγκ της μάρκας Volkswagen και του ομίλου Volkswagen, προτού αναλάβει τη θέση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου για πωλήσεις και μάρκετινγκ στην Audi AG.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!