Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Τα κλισέ που κάνεις μετά από ένα χωρισμό
[In2life]: Τα κλισέ που κάνεις μετά από ένα χωρισμό

[In2life]: Τα κλισέ που κάνεις μετά από ένα χωρισμό

Δεν διαφέρουμε και πολύ οι άνθρωποι μεταξύ μας σχετικά με το πώς αντιμετωπίζουμε ένα χωρισμό. Αν δεν μας πιστεύεις, έχουμε μερικά κλισέ για να σε πείσουμε.

Μετά από ένα χωρισμό θα δοκιμάσεις τα πάντα προκειμένου να φύγει αυτό το θλιβερό συναίσθημα που σου πλακώνει την καρδιά. Θα κάνεις και κάποια πράγματα σωστά και κάποια άλλα θα αποφασίσεις ότι μάλλον ήταν κακή επιλογή. Δεν πειράζει, όλα αυτά είναι αναμενόμενο να συμβούν.
Προσπαθείς να μείνετε φίλοι
Αν η σχέση τελείωσε ειρηνικά, κάποιοι προσπαθούν να μείνουν φίλοι. Γιατί όχι άλλωστε; Φίλοι ήσασταν και πριν, απλώς κάνατε και σεξ. Πολλές φορές αυτό το πλατωνικό εγχείρημα καταλήγει σε μεθυσμένο σεξ. Θέλει λίγο χρόνο χώρια πριν τη φιλική επαφή.
Ψάχνεις εκδίκηση
Αν η σχέση δεν τελείωσε ιδανικά –όσο ιδανικός μπορεί να είναι ένας χωρισμός- αναμένεται απόπειρα εκδίκησης. Ο τρόπος; Ποικίλλει. Μπορεί να προσπαθήσεις να του/ης προκαλέσεις ζήλεια μέσα από τα σόσιαλ ή και από κοντά. Σε πιο ακραίες περιπτώσεις κάποιοι καταφεύγουν σε άλλους τρόπους. Ωστόσο εμείς καταδικάζουμε και σε συμβουλεύουμε να αδιαφορήσεις.

via GIPHY

Κατηγόριες
Στην αρχή θα επιμείνεις ότι όλα ήταν δικό του/ης λάθος. Δεν θα περάσει καιρός μέχρι το μίσος να γίνει ενοχή και να αρχίσεις να λες στην παρέα σου με ύφος μελαγχολικό ότι τελικά ήταν όλα δικό σου λάθος: «Εγώ φταίω, έδωσα περισσότερα από όσα έπρεπε». Σύνελθε, στον χωρισμό συνήθως ευθύνονται και οι δύο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!