Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 5 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Κερδίζει και στη σχεδίαση
[In2life]: Κερδίζει και στη σχεδίαση

[In2life]: Κερδίζει και στη σχεδίαση

Με τον τιμητικό τίτλο “Red Dot: Brand of the Year 2018″ βραβεύτηκε η Hyundai για έκτη συνεχόμενη φορά.

Η Hyundai βραβεύτηκε ξανά στα βραβεία Red Dot με τον τιμητικό τίτλο “Red Dot: Brand of the Year 2018″. Μέχρι τώρα έχει κατακτήσει πέντε ανάλογα βραβεία.
Τα βραβεία Red Dot είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους διεθνείς σχεδιαστικούς θεσμούς παγκοσμίως και το βραβείο “Red Dot: Brand of the Year” απονέμεται στη μάρκα που έχει δημιουργήσει καινοτόμο και δημιουργικό σχεδιασμό σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Φέτος, ελήφθησαν υπόψη οι πρωτοποριακές σχεδιαστικές δημιουργίες της Hyundai, η ποιότητα σχεδίασης και η εμπειρία διαχείρισης της μάρκας.
“Είναι τιμή μας η επιλογή μας ως Red Dot: Brand of the Year 2018. To βραβείο αυτό είναι μια επικύρωση ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και είναι ένα εντυπωσιακό ορόσημο για την εικόνα της μάρκας μας”, δήλωσε ο κ. Wonhong Cho, Executive Vice President and Chief Marketing Officer της Hyundai Motor Company. “Αυτό θα πρέπει να μας ενθαρρύνει να προωθήσουμε πιο σκληρά την άποψή μας να προχωρήσουμε σε πιο δημιουργική και καινοτόμα σχεδίαση στο μέλλον, έτσι ώστε η μάρκα μας να μπορεί πραγματικά να αγαπηθεί από όλους”.
Η επίσημη τελετή απονομής του βραβείου θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου στο Βερολίνο, στη Γερμανία.

“Σε μια εξαιρετικά κορεσμένη αγορά, η Hyundai κατορθώνει να απευθύνεται επανειλημμένα στους πελάτες της με δημιουργικό τρόπο και καταφέρνει να μεταφέρει το τεχνικό υπόβαθρο των αυτοκινήτων της με έναν καθολικά κατανοητό τρόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!