Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Κάνουν την νύχτα μέρα
[In2life]: Κάνουν την νύχτα μέρα

[In2life]: Κάνουν την νύχτα μέρα

Σε συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία προϊόντων φωτισμού αυτοκινήτων HELLA, η VW αναπτύσσει ένα από τα πλέον προηγμένα συστήματα φωτισμού.

Η εξέλιξη των φώτων του αυτοκινήτου είναι ένα ακόμη στοίχημα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ειδικευμένοι επιστήμονες αναπτύσσουν τεχνολογίες για αυξηθεί η ορατότητα κατά την διάρκεια της νυχτερινής οδήγησης και να μειωθούν τα ατυχήματα.
Η VW στη τρίτη γενιά του Touareg, πρόσθεσε τα φώτα ‘IQ.Light με προβολείς LED Matrix’ και LED στα πίσω φωτιστικά σώματα. Σε συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία προϊόντων φωτισμού αυτοκινήτων HELLA, η VW εξέλιξε ένα από τα πλέον προηγμένα συστήματα φωτισμού στον κόσμο, το προαιρετικό σύστημα IQ.Light –LED matrix. Το εντυπωσιακότερο χαρακτηριστικό αυτής της τεχνολογίας είναι ο διαδραστικός έλεγχος της λειτουργίας των φώτων που καθιστά ευκολότερη και ασφαλέστερη τη νυχτερινή οδήγηση. Οι σχεδιαστές και οι τεχνικοί κατάφεραν επίσης να ενσωματώσουν στο εντυπωσιακό εμπρός τμήμα του Touareg, το τρισδιάστατο σύστημα φώτων LED, που περιλαμβάνει τους προβολείς, τα φώτα ημέρας, τα φλάς, και τα φώτα διασταύρωσης, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό σχέδιο, που κάνει το αυτοκίνητο απόλυτα αναγνωρίσιμο μέρα και νύχτα.

Οι προβολείς LED χρησιμοποιούν συνδυασμό πηγών – με LED (light-emitting diode) που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν ανεξάρτητα. Τα φώτα για τη μεσαία σκάλα περιλαμβάνουν μία πλακέτα με 48 LEDs, ενώ οι προβολείς περιλαμβάνουν μία πλακέτα με 27 LEDs.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!