Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Τι να κάνεις αν βαριέσαι εύκολα τις σχέσεις
[In2life]: Τι να κάνεις αν βαριέσαι εύκολα τις σχέσεις

[In2life]: Τι να κάνεις αν βαριέσαι εύκολα τις σχέσεις

Κάποιοι άνθρωποι αγαπούν τη ρουτίνα των σχέσεων, κάποιοι άλλοι την απεχθάνονται. Τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό;

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που απλώς δεν κάνουν για σχέσεις. Όχι επειδή είναι τοξικοί σαν άνθρωποι, αλλά επειδή βαριούνται εύκολα. Ίσως βαριούνται την ρουτίνα, ίσως είναι εξαρτημένοι από την αδρεναλίνη. Αν νιώθεις ότι ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία, έχουμε να προτείνουμε κάποια hacks που ίσως και να μπορούν να σε βοηθήσουν.
Να είσαι ειλικρινής με τον/ην καινούριο/α σου σύντροφο
Όταν γνωρίζεις ένα καινούριο άτομο, φρόντισε να είσαι ειλικρινής μαζί του. Πες ότι είσαι άτομο που βαριέται εύκολα, δε χρειάζεται να το κρύψεις. Μπορεί να αποφασίσει ότι δε θέλει να βγει μαζί σου, μπορεί και να θέλει να το ρισκάρει. Με το να είσαι ειλικρινής και με τον εαυτό σου και στους άλλους, είναι λιγάκι πιο εύκολο να κάνεις αλλαγές. Και στην τελική, μπορεί και το νέο σου φλερτ να σε αντιμετωπίσει διαφορετικά.
Κάνε εις βάθος συζητήσεις από νωρίς
Αντί να περιμένεις το τρίτο ραντεβού για να μάθεις αν έχετε αγεφύρωτες διαφορές με το νέο σου φλερτ, ρώτα αυτά που σε καίνε στο πρώτο. Δε χρειάζεται να σπαταλάς ούτε τον δικό σου χρόνο, ούτε τον δικό του/ης για να καταλάβεις αν υπάρχει μέλλον και αν αξίζει να το παλέψεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!