Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Τι να κάνεις αν ο σύντροφός σου δε σε υποστηρίζει
[In2life]: Τι να κάνεις αν ο σύντροφός σου δε σε υποστηρίζει

[In2life]: Τι να κάνεις αν ο σύντροφός σου δε σε υποστηρίζει

Νιώθεις ότι ο σύντροφός σου είναι αρνητικός ή αδιαφορεί αναφορικά με τα όνειρά σου; Δες τι μπορείς να κάνεις.

Έχει τεράστια σημασία σε μία σχέση να νιώθεις ότι ο σύντροφός σου σε στηρίζει, όσο άπιαστα κι αν είναι τα όνειρά σου. Από το να θέλεις να πας ταξίδι τον επόμενο μήνα, μέχρι να θέλεις να γίνεις διευθυντής/ρια στην εταιρεία που δουλεύεις. Ιδού τι μπορείς να κάνεις αν δε σε στηρίζει ο σύντροφός σου.
Έχει κρατήσει καιρό; Θα κρατήσει;
Ας υποθέσουμε ότι με το έτερον ήμισυ βγαίνετε καιρό τώρα. Είναι η πρώτη φορά που δε σε στηρίζει μετά από όλο αυτό το διάστημα; Τότε πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου γιατί συμβαίνει αυτό. Εφόσον ο σύντροφός σου στηρίζει κάθε σου απόφαση, αλλά τώρα είναι διστακτικός, σημαίνει ότι δεν είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς του, αλλά αντίδραση σε κάτι.
Έχε ενσυναίσθηση
Μήπως, υποσυνείδητα, δεν στηρίζεις εσύ τον σύντροφό σου και άθελά του και εκείνος κάνει το ίδιο; Από την άλλη μπορεί να νιώθει ότι τον έχεις αφήσει έξω από όλο αυτό, με αποτέλεσμα να μη θέλει να ανακατευτεί, κυρίως για εσένα. Συζητήστε κι αυτήν την περίπτωση. Μπορεί να πιστεύει ότι οι στόχοι σας δε συμβαδίζουν και πως θα μπουν ανάμεσα στη σχέση σας. Ο λόγος μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικός από αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!