Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [In2life]: Καλτ ταινίες από τα 90s που πρέπει να (ξανα)δεις
[In2life]: Καλτ ταινίες από τα 90s που πρέπει να (ξανα)δεις

[In2life]: Καλτ ταινίες από τα 90s που πρέπει να (ξανα)δεις

Επειδή μερικά πράγματα ίσως και να ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους, ανακαλύπτουμε ξανά πέντε τέλειες ταινίες απ’ τα 90s.

Τα 90s ήταν τόσο παράξενη δεκαετία. Είναι λες και όλα αυτά τα ναρκωτικά που έπαιρνε ο κόσμος στα 80s να προκάλεσαν το πιο γιγάντιο comedown του αιώνα και όλο αυτό να εκφράστηκε με τόσο μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο. Επίσης, να μην ξεχνάμε ότι στα 90s οι εταιρίες παραγωγής έδιναν λεφτά σε πολύ πειραματικές παραγωγές. Και κάπως αυτές, ακόμα κι αν θάφτηκαν στην εποχή τους, δικαιώθηκαν κάπως από την ιστορία. Ιδού λοιπόν πέντε ταινίες από την υπέροχη αυτή δεκαετία που πρέπει να δεις ξανά. Ή για πρώτη φορά, αν σου ξέφυγαν.
Wild Things
Ναι, είναι ένα ερωτικό θρίλερ που ο κόσμος το θυμάται κατά βάση για το λεσβιακό σεξ και για τις δεκαπέντε ανατροπές το λεπτό. Και… δεν θα πούμε ψέματα, για αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να το ξαναδείς. Επειδή ήταν μια ταινία που έρχεται και σου λέει «θα πάρω ό,τι ξέρεις για τα ερωτικά θρίλερ και θα τα ανεβάσω στο θεό και τράβα βγάλε νόημα μόνος σου». Όπως θα έλεγε ο Ταραντίνο, είναι ταινία με α***δια. Επίσης, είναι η μόνη φορά που η Ντενίζ Ρίτσαρντς έπαιξε καλά σε ταινία, αυτό από μόνο του αρκεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!