Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Το καλύτερο δώρο!
[In2life]: Το καλύτερο δώρο!

[In2life]: Το καλύτερο δώρο!

Η Hyundai πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα της σε επίπεδο εξαμήνου στην Ευρώπη, με αύξηση πωλήσεων 7,5%.

Το καλύτερο δώρο σε κάθε στέλεχος της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και στον οδηγό που εμπιστεύεται ένα μοντέλο, είναι η καταξίωση των επιλογών που έκαναν.
Στη περίπτωση της ανοδικής τάσης των πωλήσεων, τα στελέχη απολαμβάνουν τα οφέλη από την πορεία της μάρκας και ο οδηγός επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την επιλογή του.
Η Hyundai, είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη μάρκα, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο στη διεθνή αγορά. Οι προσπαθείς της επιβραβεύθηκαν με το νέο ρεκόρ πωλήσεων που κατέγραψε το α’ εξάμηνο του 2018.

Πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα της σε επίπεδο εξαμήνου στην Ευρώπη, με αύξηση πωλήσεων 7,5% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017. Οι πωλήσεις της εταιρείας έχουν οδηγήσει σε νέο ρεκόρ ταξινομήσεων ύψους 291,052 το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου, σύμφωνα με νέα στοιχεία που δημοσιεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA). Οι πωλήσεις της ξεπερνούν τον μέσο ρυθμό ανάπτυξης στην ευρωπαϊκή αγορά (+ 2,8%) το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.
Η ζήτηση των πελατών για τα αυτοκίνητα Hyundai αυξήθηκε σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές καθώς η εταιρεία έχει ανανεώσει και επεκτείνει τη γκάμα των μοντέλων της. Οι πωλήσεις σε Γαλλία (+ 26%), Ισπανία (+ 23%) και Γερμανία (+ 8%) ήταν ιδιαίτερα αυξημένες το πρώτο εξάμηνο του 2018 σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2017 και συνέβαλαν στη συνολική απόδοση της μάρκας στην Ευρώπη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!