Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις Citroen C3 Aircross
[In2life]: Η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις Citroen C3 Aircross

[In2life]: Η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις Citroen C3 Aircross

Η Citroen Ελλάς δημιούργησε ένα νέο δελεαστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τα Citroen C3 και C3 Aircross.

Η πρωτοφανής αύξηση των πωλήσεων και το λανσάρισμα νέων μοντέλων στην ελληνική αγορά δημιουργεί νέες τάσεις οι οποίες εξασφαλίζουν και την ευκολότερη απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου.
Η Citroen Ελλάς, διαβλέποντας τις νέες ανάγκες των οδηγών δημιούργησε ένα νέο δελεαστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα το οποίο καθορίζει άτοκη χρηματοδότηση για δυο καινούργια μοντέλα της, τα Citroen C3 και C3 Aircross.
Τα νέα Citroen C3 και C3 Aircross, είναι τα πιο καινούργια και σημαντικά μοντέλα της γκάμας της γαλλικής φίρμας. Κατέχουν σημαντικό μερίδιο αγοράς, όντας από τα κορυφαία μοντέλα στις κατηγορίες τους.
Η μάρκα αφουγκράστηκε τις ανάγκες των πελατών και σχεδίασε ένα πακέτο προωθητικών ενεργειών με σκοπό την ευκολότερη απόκτηση των δημοφιλέστερων μοντέλων της γκάμας της.

Νέο Άτοκο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Citroen C3 & C3 Aircross
Η νέα προωθητική πολιτική περιλαμβάνει και νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που θεωρείται από τα καλύτερα προγράμματα της αγοράς. Η άτοκη χρηματοδότηση είναι εναλλακτική στις υπάρχουσες προωθητικές ενέργειες, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν πλέον ανταγωνιστικές οι τιμές μετρητοίς των μοντέλων.
Πιο συγκεκριμένα, τα χαρακτηριστικά του νέου άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος, είναι τα εξής:

Προκαταβολή 35%. 0% επιτόκιο. 36 μήνες διάρκεια.
Η γαλλική μάρκα προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να αποκτήσουν ευκολότερα και με ευελιξία δύο από τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!