Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [In2life]: Οι καλύτερες φτηνές εναλλακτικές του iPhone
[In2life]: Οι καλύτερες φτηνές εναλλακτικές του iPhone

[In2life]: Οι καλύτερες φτηνές εναλλακτικές του iPhone

Δεν σας βρίσκονται μερικές εκατοντάδες ευρώ για να πάρετε τα νέα iPhone; Μην απελπίζεστε, μπορείτε με πολύ λιγότερα χρήματα να αποκτήσετε εξίσου δυνατές συσκευές.

Η Apple έχει καταφέρει μέσω marketing αλλά και μέσα από την καλλιέργεια φανατικού κοινού τον συσκευών της να προκαλεί με κάθε νέα της κυκλοφορία μαζικό αμόκ για την απόκτηση του νέου iPhone, όσο κι αν κοστίζει. Και συνήθως κοστίζει πολύ.
Για χρόνια της συσκευές της «χτυπούσαν» οι αντίστοιχες της Samsung προσφέροντας αντίστοιχα τεχνικά χαρακτηριστικά, ενίοτε και καλύτερα, σε χαμηλότερες τιμές. Μάλιστα η Samsung κατάφερε να την εκθρονίσει από την πρώτη θέση σε μερίδιο αγορά ς. Όμως με τον καιρό και η Samsung… ακρίβυνε.
Τον τελευταίο καιρό, δύο νέες εταιρείες, η Xiaomi και η Huawei, με σημαντικότερη τη 2η, έχουν καλές εναλλακτικές λύσεις στα μισά λεφτά από Apple (αλλά και Samsung). Ποιες είναι αυτές;
Τα Huawei P10 Plus και Xiaomi Mi 6 είναι εξαιρετικά τηλέφωνα και οι τιμές τους είναι πολύ χαμηλότερες από iPhone (το iPhone 7 Plus συγκεκριμένα), αφού κοστίζουν 699€ και 499€ αντίστοιχα.
Προσοχή, δεν συγκρίνουμε Apple με Huawei και Xiaomi, αλλά είναι σαφές ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών μπορούν να καλυφθούν πλήρως με μια από τις συσκευές της Huawei και Xiaomi, δαπανώντας λιγότερα λεφτά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!