Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [In2life]: Είναι όντως τέλειος ή έχεις ρίξει τον πήχη;
[In2life]: Είναι όντως τέλειος ή έχεις ρίξει τον πήχη;

[In2life]: Είναι όντως τέλειος ή έχεις ρίξει τον πήχη;

Νιώθεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό; Μήπως όμως έχεις καιρό να βρεις κάποιον να ταιριάζεις έστω και τώρα έχεις ρίξει –αρκετά- τον πήχη;

Μετά από μία μακρά περίοδο ξηρασίας είναι πολύ πιθανό να έχεις ρίξει τον πήχη. Και θεμιτό κάποιες φορές. Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται ο σύντροφός σου να είναι φτυστός ο Jason Momoa –σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλό να ρίχνεις τον πήχη. Σε άλλες όμως, ίσως και να παραβλέπεις αυτά που δεν θα έπρεπε.
Δεν έχεις συνηθίσει να σου φέρονται σωστά
Μπορεί να έχεις συναντήσει στη ζωή σου τις λάθος περιπτώσεις. Ίσως ήσουν άτυχη. Αυτό από μόνο του θα έπρεπε να σε προβληματίσει ώστε να μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς τι θέλεις εσύ από τον δυνητικό σύντροφό σου. Δεν θέλεις απλώς κάποιον που να είναι καλύτερος από τους προηγούμενους, αλλά κάποιον που να ανταποκρίνεται στις δικές σου επιθυμίες.
Πώς έχεις ορίσει το “καλό παιδί”;
Καλό παιδί δεν θεωρείται κάποιος που είναι απλώς ευγενικός. Αν το μόνο πλεονέκτημα της προσωπικότητάς του είναι οι καλοί του τρόποι, τότε είναι αρκετά πιθανό να είναι απλώς γλοιώδης. Είναι ωραίο χαρακτηριστικό η ευγένεια, αλλά ενίοτε μπορεί να είναι απλώς προσποιητή.
Δε βλέπεις τα μειονεκτήματά του
Αν έχεις βολευτεί σε αυτή τη σχέση και συνδυαστικά με τις κακές σου εμπειρίες, φοβάσαι ότι η ατυχία σου θα σε ρίξει ξανά σε κάποιον ο οποίος θα αποδειχτεί «καμένο χαρτί», τότε ίσως παραβλέπεις τα μειονεκτήματα του συντρόφου σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!