Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In2life]: Ηλεκτρική Mustang Mach-E
[In2life]: Ηλεκτρική Mustang Mach-E

[In2life]: Ηλεκτρική Mustang Mach-E

Η Mustang Mach-E αποκαλύπτεται στις 18 Νοεμβρίου στο Los Angeles.

Το πολυαναμενόμενο, πλήρως ηλεκτρικό SUV της οικογένειας Mustang ονομάστηκε Mach-E και θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου στο Los Angeles των ΗΠΑ.
Η ειδική εκδήλωση στο Los Angeles, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω YouTube, Facebook, και Twitter. Κατά τη διάρκεια της παρουσίαση του μοντέλου ο ηθοποιός Idris Elba θα βοηθήσει στην αποκάλυψη του τελευταίου μέλους της οικογένειας Mustang. Αμέσως μετά τη μετάδοση – που θα ολοκληρωθεί γύρω στις 04:30 ώρα Ελλάδας – θα ξεκινήσουν για συγκεκριμένες αγορές οι προπαραγγελίες για τη Mustang Mach-E στον ιστότοπο Ford.com.
Ταυτόχρονα, σε ορισμένες αγορές θα ξεκινήσουν οι online προπαραγγελίες, με τους δυνητικούς αγοραστές του μοντέλου να δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση της πρώτης έκδοσης περιορισμένης παραγωγής.

Οι πελάτες αυτών των συγκεκριμένων αγορών, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την αγορά μιας Mustang Mach-E καταθέτοντας ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ως προκαταβολή.1 Το timing θα είναι κρίσιμο, κυρίως για την πρώτη έκδοση περιορισμένης παραγωγής (First Edition), λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της 18ης Νοεμβρίου.
Όσοι προτίθενται να προ-παραγγείλουν ένα όχημα μπορούν να επιλέξουν την επιθυμητή έκδοση της Mustang Mach-E, να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό Ford, να διαλέξουν τον προτιμώμενο έμπορο Ford και στη συνέχεια να καταχωρήσουν τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας τους, καθώς και τη διεύθυνσή τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN2LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!